22 de juny 2023

Novetats de juny d'Edicions del despropòsit: Les cròniques de Nyur Nyur - "Sèrie principal" Llibre 2 i "Abans de" vol. 4

Aquest juny, des d'Edicions del despropòsit, hi ha llançament doble de Les cròniques de Nyur Nyur. Per una banda tenim el segon Llibre de la sèrie principal, titulat Camí a Utopia, i a més tenim el quart volum d'Abans de Les cròniques de Nyur Nyur, titulat Walpurgis. Així doncs, moment o altre hauran de sortir els volums 2 i 3 d'Abans.

A la sèrie principal, el dibuix està càrrec de Xavier Tárrega, i el guió és de Pau Arévalo i Pau Castanyer.

A més, compartim el següent comunicat de Despropòsit on anuncien que a partir d'ara el seu projecte editorial se centrarà en l'univers de Les cròniques de Nyur Nyur.

Ja a la venda (17 de juny)!


Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 2: Camí a Utopia, de Pau Arévalo, Xavi Tárrega i Pau Castanyer
Rústica - 132 pàgines - 21 x 29 cm
20 €

-...I després de veure les seves realitats completament trasbalsades, Xam, Aneris i Bastian, hagueren d'abandonar tot allò que coneixen per emprendre junts el camí cap a Utopia.

-Utopia? Què és Utopia, Nyur Nyur?

-Utopia, Doni, era l'únic indret en tot Terragre que encara representava, per ells, la possibilitat d'un lloc segur.Abans de Les cròniques de Nyur Nyur 4. Walpurgis, de Pau Arévalo
Rústica grapada - 44 pàgines - 21 x 29 cm
10 €


La col·lecció Abans de Les cròniques de Nyur Nyur complementa la història narrada a la saga principal, aportant-nos informacions i visions sobre els antecedents dels personatges explicades per diferents narradors.

"Estimats visitants, compatriotes, hummites tots. El Centre d'Estudis Walpurgians vos dona la benvinguda. Walpurgis, el Gran Vermell, aquest nou planeta que ja podem dir casa nostra, però del qual encara desconeixem moltes de les infinites meravelles que ens ofereix la seva reserva natural. Una fauna, flora i fonga exuberant, d'una bellesa salvatge, però perillosa, envolten les ciutadelles emmurallades del nostre imperi. Però gràcies a les imatges recopilades pel nostre equip documentalista durant el període d'albirament, ara us oferim aquesta document audiovisual per a que pugueu endinsar-vos i descobrir, des de la seguretat i comoditat com és la vida no civilitzada darrera les murades de la colònia. En aquest primer capítol de la sèrie documental: La vida salvatge a Walpurgis, seguirem les passes d'una ventrada de Lilgors i coneixerem com lluiten per la seva supervivència, en entorn hostil, les cries d'una de les espècies d'ús domèstic més carismàtica del planeta.La projecció és a punt de començar. Pregam que es mantenguin en silenci i gaudeixin de l'espectacle."

 

Font: Gotham Còmics

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada