24 de juny 2023

Atac als titans (Shingeki no kyojin), nova llicència de manga en català de Norma

Al llarg d'aquesta setmana Norma Editorial ha anat fet diversos fils sobre el seu catàleg de manga fent tota mena d'anuncis sobre futurs llançaments de títols ja confirmats, finalitzacions d'algunes sèries i també llicències. Per la seva línia de manga en català va confirmar la sortida del primer volum de la Black Edition de Death Note per aquest pròxim juliol i ahir divendres va anunciar una nova llicència. 

Es tracta del conegut manga Atac als titans (Shingeki no kyojin), de Hajime Isayama, que ens arribarà en una edició integral de 3 en volums en 1 i en cartoné A5, sortint el seu primer volum aquest pròxim setembre, que sortirà simultàniament amb la respectiva edició en castellà.  L'edició original consta de 34 volums, per tant, aquesta nova edició tindrà entre 11 i 12 volums. Més endavant ja donaran més detalls.
 


També van confirmar la sortida per aquest setembre de l'edició integral d'Utena, de la qual ja se sabia la seva llicència en castellà des de fa temps, però sense data de sortida. Una edició de dos volums en cartoné A5 amb cofre, pàgines a color i pòster exclusiu. Lamentablement, però no tindrà ara per ara una edició en català, tot i que la seva versió anime sí que té doblatge en català, amb molt de reconeixement, a més Selecta Visión, en prepara la seva edició física i, per altra banda, fa poques setmanes, Jonu Media en va estrenar el seu film, també amb doblatge en català. Sent un dels shojos més reconeguts en català, si no canvia la cosa, la seva versió manga no la podrem gaudir en la nostra llengua.


Fonts: Norma Twitter 1 i Twitter 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada