01 de maig 2023

Novetats de maig de Kaji: Joc d'heroïnes vol. 2 i orange vol. 2

Per aquest mes de maig, Kaji Manga, segell editorial del Grup Enciclopèdia, ens porta els volums número 2 de Joc d'heroïnes i orange.

A la venda el 11 de maig!
 


Joc d'heroïnes vol. 2, de Tabasa Iori
Sèrie tancada de tres volums
Rústica amb sobrecoberta - 224 pàgs. - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-19477-18-7
9 €
 
 
El cruel destí ha dut les protagonistes dels contes de fades a participar en el Joc d'heroïnes, un enfrontament a vida o mort. A la meitat del combat, la nostra protagonista es transforma en l'Alícia de Cors i comença a atacar la resta de les noies a tort i a dret. D'altra banda, la Sireneta li salva la vida a la Caputxeta Vermella dins d'una torre molt alta, que es converteix en el camp de batalla d'una nova partida... 
 
El segon volum d'aquesta història sobre les protagonistes dels contes de fades segueix combinant bellesa, tristesa i crueltat amb un dibuix que demostra unes habilitats artístiques espaterrants.


orange vol. 2, d'Ichigo Takano

Sèrie tancada de set volums

Rústica amb sobrecoberta - 208 pàgs. - 12,8 x 18,2 cm - B/N i color
ISBN: 978-84-19477-01-9
9 €


La Naho i en Kakeru tornen junts cap a casa. La distància entre tots dos es va reduint i la Naho està cada cop més disposada a fer el que sigui per poder canviar el futur. Però, per molt que intenta modificar el futur amb les seves accions, s'adona que el contingut de les cartes no varia... Continua una història d'amor juvenil i ciència-ficció ambientada a la ciutat de Matsumoto! 
 
 
Aquest volum conté del capítol 5 al 8 d'Orange i el segon capítol d'Un astronauta a la primavera.

 
 

Fonts: Joc d'heroïnes Kaji Twitter i SD i orange Kaji Twitter i SD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada