27 de maig 2023

Novetats de juny d'Edebé: Cripto vols. 4 i 5.

Com a novetats del pròxim mes de juny, Edebé publica el quart i cinquè volum de la sèrie Cripto del noruec Hans Jørgen Sandnes titulats Boira i Glaçat.

A la venda el 7 de juny!

 

Cripto vol. 4. Boira,
de Hans Jørgen Sandnes
Traducció de Blanca Busquets Figueras
Col·lecció Còmic
10 anys
Cartoné - 128 pàgines - 14 x 20,5 mm - Color
ISBN: 9788468363660
13 €


L'Ophelia i en Bernard són a l'illa de Fingal, on s'amaga l'organització secreta Cripto. Per que Cripto vol mantenir en secret tots els monstres marins? I per què aquesta organització li es tan familiar a l'Ophelia? Sembla que la gent de Cripto nomes diu una part de la veritat, i l'Ophelia es decideix a explorar l'illa tota sola. Però el temps no els sobra, sobretot quan s'assabenten que el director de l'aquàrium fa camí!



Cripto vol. 5. Glaçat,
de Hans Jørgen Sandnes
Col·lecció Còmic
10 anys
Cartoné - 128 pàgines - 14 x 20,5 mm - Color
ISBN: 9788468359755
13 €

L'alarma sona a l'Àrtic. Si l'organització Cripto no aconsegueix que els monstres marins tornin a aigües més segures, es molt probable que, ara, se'ls descobreixi. Cripto necessita l'ajuda de l'Ophelia. Però l'Ophelia i en Bernanrd no són els únics que segueixen la Dalis fins a l'Àrtic. El director de l'aquàrium i el World Zoo els empaiten, a la cacera de noves atraccions. Serà una expedició dramàtica i gèlida. Un nou monstre marí gegant surt a la superfície, i l'Ophelia troba pistes de la seva família i el seu passat. Glaçat es el cinquè llibre de la serie Cripto. Hans Jørgen Sandnes es l'autor i il·lustrador de la col·lecció.


 
 
 
Fonts: Casa del llibre Cripto 4 i Cripto 5
 
Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada