06 de maig 2023

Novetat de maig d'Estrella Polar: Leotube 5

Aquest maig, Estrella Polar, segell del Grup 62, continua la col·lecció de còmics del famós i petit youtuber LeoTube. El seu cinquè títol és titula La maledicció de Tutanpetarrot.

A la venda a partir del 17 de maig!


LeoTube 5. La maledicció de Tutanpetarrot
Infantil - 6 a 8 anys

Cartoné - 80 pàgines - 14 x 19,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-527-7
13,95 €


Nova entrega de la col·lecció Leotube!

A qui van dirigits els còmics de Leotube?

Són còmics per petar-se de riure, divertits i emocionants per a nens i nenes fans de Leotube, Mikeltube i tota la Família Tube, i per a tots aquells que vulguin aprendre a llegir o aficionar-se a la lectura.

Coneix una mica més els Tube, la família més divertida i estimada de YouTube:

El Leo, el Mikel, la mama Tube, el papa Goril·la, el petit Bruno, el Professor NoVé, el gatet Bills, la bruixa Gunilda, el Hacker, el Malvat DogDark o el Kratos l'Aniquilamons són alguns dels personatges més famosos dels canals de Leotube, Mikeltube i la Família Tube, i també els trobareu en aquesta col·lecció de còmics amb aventures mai vistes en els vídeos, però igual d'emocionants i divertides.

Sinopsi de Leotube 5. La maledicció de Tutanpetarrot:

En aquesta ocasió, el Leo i la resta de la Família Tube viatjaran a Egipte, on hauran de descobrir la manera d'acabar amb la maledicció del faraó Tutanpetarrot, que ha fet que els persegueixi la mala sort.

Característiques i valors:

-Còmics de 80 pàgines, en lletra majúscula, fàcils de llegir i que enganxen a la lectura.

-Inclouen pàgines especials amb dades curioses amb el tema de fons del còmic, en aquest cas informació pràctica sobre l'Egipte dels faraons.

-Llibres on destaca el sentit de l'humor, però que a més eduquen en valors com l'empatia, el treball en equip, la solidaritat, l'esforç o l'autoestima.



Informació aportada per Jaume Tugores




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada