07 de maig 2023

Novetat de maig de Finestres: Astrologia lleugera

Per aquest maig, Editorial Finestres ens porta Astrologia lleugera de Liv Strömquist, autora de Dins la sala dels miralls. Aquest títol va ser anunciat al passat 41 Comic Barcelona.


A la venda el 17 de maig!


Astrologia lleugera, de Liv Strömquist
Traducció de: Ivette Miravitllas
Cartoné - 184 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19523-07-5

22 €


Temes: astrologia, horòscop, identitat, zodíac

Sabies que Melania Trump és Taure, el signe més resistent de tots? I que Boris Johnson és Bessons, el xerraire del zodíac?

A Astrologia lleugera coneixeràs molts altres personatges més o menys famosos les accions i el destí dels quals s'expliquen a partir del seu signe del zodíac: el multimilionari Arthur Sackler (a l'origen de la crisi dels opiacis als EUA), la pionera de la psicoanàlisi Sabina Spielrein, el raper Flavor Flav, o Thomas Thwaites, el dissenyador britànic que ho va deixar tot per viure com una cabra als Alps. Podràs analitzar l'espinós problema de la compatibilitat amorosa entre els signes i també entendràs per què les mares aconsellen a les filles no dedicar-se a l'astrologia.

Sempre divertida i irònica, Liv Strömquist torna a fixar la seva mirada penetrant sobre els tics i les obsessions de la nostra societat a l'era del capitalisme avançat, sense oblidar mai de posar el dit a la nafra. Una lectura que farà les delícies dels amants de l'astrologia i també dels que l'odien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada