12 de maig 2023

Novetat de maig de Panini: Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir vol. 1

Per aquest mes de maig, Panini Comics recupera la publicació de manga en català. Tal com a anunciar al passat 28 Manga Barcelona, ho farà ens porta el manga de Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir amb el seu primer volum, dels dos que té actualment.

Tot i que inicialment mantenien el nom original de Miraculous: Les aventures de Ladybug i Cat Noir, finalment, finalment s'han decantat per respectar el nom pel qual es coneix la sèrie televisiva en català, per tant Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, tal com a van anunciar el gener. I el que també ha canviat és la data de sortida, si inicialment sortia el 23 de març, s'ha matrassat al 25 de maig.

A la venda el 25 de maig! 


Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir vol. 1, de Zag (guió), Koma Warita (assistent de composició), Riku Tsuchida (dibuix), i Toei Animation (supervisió)
Col·lecció  Manga
Rústic - 13 x 18 cm - 160 pàgines - B/N
ISBN: 978-84-1150-291-7
8,95 € 

La Marinette és una estudiant de secundària com qualsevol altra. Normalment, és una noia despreocupada i força maldestra, però gràcies al meravellós poder de la seva Kwami es transforma en una superheroïna: la Ladybug! La ciutat de París està controlada pel malvat Esfinx, i la Ladybug, juntament amb el seu fidel company, en Gat Noir, lluitaran per protegir-la!
 
 

Font
: SD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada