27 de març 2023

Verkami pels "Herois catalans desperten!"

Endinsa't en les aventures del Capità Catalunya i els superherois i superheroïnes dels països catalans! Col·labora i fes-ho possible!


Avui mateix Senyera Studios ha engegat aquesta campanya de crowfunding, per tal de recaptar els fons necessaris per continuar aquest projecte que uneix còmic, superherois, aventures, història, mitologia i llengua catalana.

Alguns ja coneixeu el Capità Catalunya i els superherois i superheroïnes dels Països Catalans, ja que els primers números editats han estat tot un èxit amb milers de lectors. Però, si encara no els coneixes, ara és el moment!Sinopsi - Els Herois Catalans desperten!

Hi ha superherois per tot el món excepte als Països Catalans i no se sap per què.  D’acord amb la Llei de la Naturalesa hi hauria d’haver almenys un superheroi per a cada cultura i cada llengua. 

Una superheroïna estatunidenca, la Mestra, comença a investigar el perquè d’aquest misteri.  Aquest fet provoca uns esdeveniments que creen el Capità Catalunya, i a la vegada, un fet insòlit li permetrà a ell tornar-li els poders a altres catalans. Ara, el misteri és:  qui va retirar els superpoders i les memòries dels catalans? I per què ho va fer?  La resposta involucrarà, no només la història real dels Països Catalans, sinó també la literatura i la mitologia catalanes.  El culpable de tot plegat sorprendrà a tothom.

Qui Som

Senyera Studios és una novella i petita editorial de còmics a l'estil de Marvel/DC, però en català i amb protagonistes dels Països Catalans. El personatge principal es diu Capità Catalunya. Aquests còmics ensenyaran la història, la mitologia i la literatura dels Països Catalans a través d'un univers de superherois i superheroïnes catalans dels nostres temps.

Des de 2020 treballem en aquest univers superheroic català amb dibuixants que han treballat per Marvel, DC i altres editorials de còmic professionals.

Que volem aconseguir

  1. Aportar al lector coneixements sobre la història dels Països Catalans.

  2. Contribuir a l'us social i la preservació de la llengua catalana.

  3. Ampliar l'us del vocabulari català.

  4. Mostrar les empremtes que van deixar les dones, catalanes i d’altres països.

  5. Detonar els enllaços històrics entre els diferents territoris dels Països Catalans. Ensenyant també la història de Catalunya del Nord, Andorra, Les Balears, València, la Franja de Ponent, i l’Alguer.

Recompenses

Molts dels exemplars estaran signats pel creador, Humbe i els enviaments inclosos a la Península d'Espanya, les Balears, Andorra, França i l'Alguer. Els enviaments fora d'aquestes zones tindran un cost extra.

Els còmics estaran editats en format comicbook, és a dir, enquadernació en grapa amb aproximadament 24 pàgines cadascun. Els títols que podeu aconseguir són:


Capità Catalunya #1:

No hi ha superherois dels Països Catalans i no se sap perquè. L'esperit del Josep Moragues planta una llavor que germinarà, fent que dos superherois estatunidencs ho investiguen i aconsegueixen tornar el Capità Catalunya. El misteri al llarg d'aquestes històries és: qui va treure els superpoders i les memòries dels catalans i per què?

Les 4 Barres #1:

El despertar del Capità Catalunya provoca una acció que comença a tornar-li els poders al reste dels catalans superpoderosos. Superheroïnes d'altres parts d'Espanya i d'EUA s'ajunten a ajudar. Quatre d'elles crearan el grup 'Les 4 Barres' i una d'elles serà una de les llegendes més popular de Catalunya, La Bruixa de la Catedral... Quines seran les altres tres? Els seus orígens sorprendran la resta del món.

Els Llegendaris #1:

Són massa els catalans amb superpoders i no tots seran "gent de pau"... El misteri de Cardona comença aquí.

Els Poderosos Balears #1:

Quatre superherois dels Països Baixos hauran d’interrompre les seves vacances a Mallorca, no de bon grat. Hauran d’ajudar aquests nous superherois Balears controlar els seus poders i no serà fàcil. Aquest grup estarà format per alguns dels superherois més poderosos dels Països Catalans. Quins són?


Capità Catalunya #2:

El capità batalla la Franca i descobreixi una part dels seus orígens. En aquest capítol, el lector aprendrà la millor teoria d'on va originar el terme 'Catalunya' més una nova teoria, investigada per l'escriptor Humbe, que es remunta encara més enrere en el temps i farà pensar a la resta dels historiadors europeus. Introduint el Capità Andorra, el Rossellonès i el Franjolí, Capità de la Franja de Ponent.

Les 4 Barres 2:

Qui són els nous superherois i superheroïnes catalans? La ciutat d'Olot tremolarà. Introduint el primer supermalvat català.

Els Llegendaris 2:

El català amb els superpoders més forts de tots vol matar, però per què? I quina relació guarda amb una força sobrenatural que s'amaga a Cardona? La superheroïna aragonesa, Guirandana la Ley, sorprendrà al final amb un superpoder misteriós que no esperàvem.

Els Poderosos Balears 2:

Els vents bufen cada cop més fort a Menorca...anticipant l'arribada dels poders de la Tramuntana; serà superheroïna o supermalvada? Però el més intrigant serà la raó que dona nom a aquest número, titulat 'La Por i l'Amor del Mar".

Les vostres aportacions

Senyera Studios s’encarrega de les creacions dels personatges, la recerca històrica, la direcció artística, els esbossos, la història i el guió. Totes aquestes tasques no són remunerades.

Les despeses dels primers quatre capítols han estat assumides per Senyera Studios. Les vostres contribucions seran per cobrir els costos dels capítols següents. Cadascun té un cost d'entre 8.000 i 10.000 euros per la creació, il·lustració, correcció lingüística i impressió.

Si superem l'objectiu de recaptació, els diners aniran destinats a fer realitat noves aventures.

A més a més, la teva ajuda en la difusió d'aquest projecte pot ser crucial! No oblidis compartir aquesta campanya amb tothom que vulgui contribuir a l'ús social i la preservació de la llengua catalana i la història dels Països Catalans!


Calendari previst

Tots els còmics que oferim a la campanya de crowdfunding ja estan dibuixats i amb la vostra ajuda podrem acabar d'enllestir els últims detalls dels nous capítols per a enviar-los a impremta.

Prevèiem que l'entrega de totes les recompenses podrà ser a finals de Maig de 2023.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada