27 de març 2023

Exposició "Art i Còmic" de Pedro Espinosa

Exposició de pintura i obra gràfica Art i Còmic de Pedro Espinosa.
Text de la nota informativa:
Un dia en què em trobava bloquejat mentalment em vaig posar a revisar clàssics de la història de l'Art. Em vaig submergir en la seva marea.
Va emergir amb tota la seva càrrega existencial El Crit de Munch. Contemplant-ho vaig tenir un moment inspirador. En el llenç va aparèixer amb tota claredat un jovenet i intrèpid reporter belga de daurat tupè sortit d'una vinyeta de còmic. La revelació portava en el seu si una tremenda càrrega de perplexitat. No em vaig poder contenir i em vaig llançar a materialitzar l'equívoc.
A partir d'aquí es van produir una successió de trobades afortunades entre obres mestres de la pintura i icònics personatges del Novè Art i de la cultura pop. Un punt de trobada de camins creuats que alliberava la meva sorpresa i el meu esperit rialler. Confusions, equívocs, contradiccions, errors, digressions… ens porten sempre a territoris per explorar.
 

Inauguració: 31/3/2023, 20 h. Horari: de 16:30 a 21 h de dilluns a dissabte. Lloc: Pedro Espinosa Estudi. Carrer Morabos 12, Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada