20 de febrer 2023

Novetat de març de Finestres: Què, de Max (1r Premi Finestres de Còmic en Català)

Per aquest pròxim mes de març, Editorial Finestres ens porta Què, de Max, el 1r Premi Finestres de Còmic en Català.

Max serà present al GRAFComic, signant a l'estand de Finestres el dissabte 4 de març a les 13h i a les 18h.

A la venda el 1 de març!


Què, de Max
Cartoné - 200 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-19523-05-1

22 €

 

Temes: sàtira social, Teatre Gràfic, viatge iniciàtic

Què és un viatge iniciàtic fora de norma que reflecteix l’extravagància i les contradiccions del món en què vivim. El protagonista d’aquest còmic és un home prototípic de mitjana edat en plena crisi existencial que, enlloc de fer el Camí de Santiago, es posa en marxa cap a la ciutat de Trapisonda, sempre acompanyat d’en Titola, la seva veu interior que l’acompanya i amb qui manté un diàleg constant.

El que comença sent un camí farcit d’expectatives, s’acaba convertint en un recorregut pels racons de la sàtira social. El seu rumb el portarà a conèixer personatges insòlits: bruixes de discoteca que el posaran en un atzucac patriarcal, un cavall intèrpret amb aires grandiloqüents, i fins i tot un murri company de vinyeta a qui res li està bé. Max presenta un Teatre Gràfic on els personatges prenen la paraula i dialoguen sobre temes d’actualitat com la masculinitat tòxica, els influencers i les contradiccions del capitalisme.

La veu irònica i el traç precís de l’autor fan de Què una obra original que fa una mirada irreverent i grotesca als debats mediàtics actuals.

1r Premi Finestres de Còmic en Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada