13 de febrer 2023

Novetat de febrer del CCCB: El catàleg del l'exposició "Constel·lació Gràfica"

Per part del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, s'ha publicat el catàleg de l'exposició Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic d’avantguarda, amb textos de Montserrat Terrones, Eudald Espluga, Andrea Galaxina, Gerardo Vilches, Marc Charles Palau, Mery Cuesta i Marta Pérez. 

Es pot trobar a la llibreria del CCCB i en línia. Edició trilingüe: català, castellà i anglès.


Ja la venda!


Catàleg de "Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic d’avantguarda"
216 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-09-47177-5

20 €

 

El catàleg presenta la diversitat dels universos creatius de les joves il·lustradores i comiqueres Bàrbara Alca, Marta Cartu, Genie Espinosa, Ana Galvañ, Nadia Hafid, Conxita Herrero, María Medem, Miriampersand i Roberta Vázquez.

En la seva obra, i a partir de l´us de diferents llenguatges, registres estètics o de referents culturals, així com a través de l´ús del color, el grafisme o l’experimentació estilística i narrativa, les nou creadores han posat en qüestió les formes canòniques del còmic. Sovint tracten, amb mirada crítica i humor, temes de la realitat mil·lennial com ara la precarietat econòmica i laboral, la desaparició de l’estabilitat, la relació amb la tecnologia, la sororitat o les relacions a Internet, etc.


Font: CCCB

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada