09 de desembre 2022

Megaman Megamix, la nova llicència d'Ooso Comics

Aquest divendres el matí ha tingut lloc la presentació editorial d'Ooso Comics al 28 Manga Barcelona. Com que no l'hem pogut seguir en viu, utilitzarem el fil de Twitter de Mangazín Podcast (text i fotografies), per redactar la notícia.

Primer han parlat de les seves dues novetats. Han comentat que l'edició de Getter Robot porta unes pàgines extres de l'autor. Aquest manga consta de 2 volums en total. L'altra novetat és el segon volum de X-Venture. El cos en crisi - El gran rescat. N'han hagut de fer una reimpressió del primer volum de X-Venture en basc i estan treballant en la publicació també en gallec, de moment sense data.

Finalment, ha arribat el moment de presentar la nova llicència, que es tracta de Megaman Megamix, de Hitoshi Ariga, basat en el popular personatge de videojoc de Capcom, també conegut com a Rockman. Constarà de dos volums d'unes 296 pàgines cada un, i sortirà en català, castellà i basc, de cara el primer trimestre de 2023.


Ara sí de collita pròpia, segons la imatge de la presentació de Megaman Megamix, hem pogut trobar les portades de l'edició japonesa, en aquest cas coneguda com Rockman Megamix.

Per acabar, recuperant el fil de Mangazín Podcast, sobre altres obres d'Ishinomori, n'Olga Resina ha comentat que l'empresa japonesa s'ha tancat a les negociacions, si bé recentment s'han reobert. Per tant, de moment Kamen Rider Black no està contractada. Estaven mirant també algun shojo, però una altra editorial se'l va emportar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada