15 de novembre 2022

Novetats de novembre de Norma: Jujutsu Kaisen 0, Chainsaw Man 3 i Guardians de la nit 2

Com a novetats de Norma Editorial per aquest novembre, ens arriben quatre títols: El volum 0 de Jujutsu Kaisen. La guerra màgica, la preqüela d'aquesta sèrie, el volum 3 de Chainsaw Man, i el segon volum de Guardians de la Nit (Kimetsu no Yaiba).

Finalment, es retarda la sortida del volum 6 de Tokyo Revengers, que sortirà el 8 de desembre coincidint amb el 28 Manga Barcelona. 

 

A la venda el 25 de novembre!


Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 0 Foscor - Escola Tècnica Superior de Màgia de l'Àrea Metropolitana de Tòquio / Foscor resplendent, de Gege Akutami
Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 200 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5896-6
8 €

ARRIBA LA PREQÜELA D’UNA DE LES SÈRIES MANGA MÉS POPULARS!

En Yûta Okkotsu és un estudiant de secundària que desitja ser executat, ja que viu turmentat per la Rika, un esperit venjatiu que el posseeix. Però, llavors, en Satoru Gojô, un mestre de l’Institut de Màgia de Tòquio, on s’ensenya a purificar “malediccions”, transfereix en Yûta a aquest centre… Ara s’aixeca el teló de la preqüela que dona pas a Jujutsu Kaisen: La guerra màgica!



Chainsaw Man vol. 3, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N

ISBN: 978-84-679-5746-4
9 €


ARRIBA EL TERCER VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

Un dimoni misteriós reclou els membres del departament especial 4 i exigeix la mort d’en Denji! En veure’s acorralats, de seguida afloren les diferències entre els integrants del grup. En aquesta situació límit, en Denji s’empesca un pla infernal per sortir d’aquest embolic i aconseguir el seu anhelat petó… Comença una lluita acarnissada al voltant del nostre protagonista meitat humà, meitat dimoni!



Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N
ISBN: 978-84-679-5848-5
8 €

ARRIBA EL SEGON VOLUM, ON PODRÀS SEGUIR LA HISTÒRIA DELS NOUS CAÇADIMONIS!


Durant la selecció final, en Tanjirô s’enfronta a un estrany dimoni que utilitza les mateixes tècniques que el mestre Urokodaki li ha ensenyat a ell. Serà capaç de superar la prova? Més tard, un cop ja a casa del seu mestre, descobreix que la Nezuko per fi s’ha despertat. Tots dos junts emprenen un viatge que els durà fins a un poble on, segons diuen els rumors, cada nit desapareixen noies joves sense deixar cap mena de rastre.

 

Tokyo Revengers vol. 6 es retarda i es publicarà dijous 8 de desembre



Tokyo Revengers vol. 6, de Ken Wakui
Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 388 pàg. en B/N + 10 a color
ISBN: 978-84-679-5179-0
16 €

ARRIBA EL SISÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

En Takemichi coneix en Hakkai i el seu germà, en Taiju Shiba, el líder de la cruel Black Dragon. En Hakkai li confessa a en Takemichi que té intenció de matar el seu germà, i el nostre protagonista decideix aliar-se amb en Kisaki perquè és conscient del risc que comporta intentar aturar en Hakkai. Però la batalla serà terrible, i per acabar-ho d’adobar, els seus nous aliats li jugaran una mala passada. Malgrat la situació de desavantatge en què es troben, en Takemichi decideix jugar-se la vida i enfrontar-se a en Taiju! La batalla de la nit de Nadal arriba al seu punt àlgid!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada