23 de novembre 2022

Novetat de novembre de Mai Més: La paràbola del sembrador

Aquest novembre, Mai Més Llibres publica el seu tercer còmic, La paràbola del sembrador, de Damian Duffy i John Jennings, adaptant la novel·la d'Octavia E. Butler amb introducció de Nalo Hopkinson. Fou anunciat el passat juny.

A la venda el 30 de novembre!

 
 
La paràbola del sembrador, de Damian Duffy i John Jennings, adaptant la novel·la d'Octavia E. Butler
Traducció d'Ernest Riera
Cartoné -  pàgines -  17 x 23 cm
ISBN: 978-84-124930-9-2
27,50 €

L'any 2024, els Estats Units trontollen, a punt de caure a l'abisme de la bogeria. El país pateix desastres ambientals desbocats, crisis econòmiques i caos social.

Lauren Olamina, de quinze anys, la filla d'un predicador que viu a Los Angeles, està protegida del perill pels murs de la seva comunitat. Tot i això el seu món segueix el dictat de la por, i ella pateix hiperempatia:  sent el dolor físic de la gent que l'envolta com si fos propi.
 
Per acabar-ho de complicar tot, en oposició a les prediques del seu pare, Lauren està desenvolupant la seva pròpia religió, Llavors de la Terra. Quan la seva comunitat és destruïda, i la seva família assassinada, Lauren viatja cap al nord per provar de trobar seguretat, i per escampar el seu nou sistema de creences amb aquestes paraules com a fonament:
 
Tot el que toques ho canvies.
Tot el que canvies et canvia. 
L'única veritat perdurable és el canvi.
Déu és el canvi

 
L’aclamada novel·la postapocalíptica d’esperança i terror se situa en un futur pròxim i que ha estat guardonada amb el Premi Hugo 2021 a millor adaptació gràfica. 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada