24 de novembre 2022

Novetat de desembre de Ooso: X-Venture: El cos en crisi vol. 2

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del segon volum de X-Venture: El cos en crisi. Amb X-Venture, Ooso inicia Science Manga, una nova línia editorial juvenil dedicada a la ciència i acció, també sent un manga educatiu. El seus autors són els Hot-Blooded Souls.

La pre-order estarà activa fins el 8 de desembre, però a més en seran dues, una amb el peluix Globus Vermell (El primer volum anava acompanyat del Covid-19) i un altra sense. Ooso ha establert una col·laboració amb GiantMicrobes per tal de promocionar la serie X-Venture: El cos en ciris. Per aquest motiu, l’extra és un dels seus productes estrella: el TOY PLUSH GLÒBUL VERMELL (RED BLOOD CELL)!. La pre-order sense el peluix comptarà amb una carta col.leccionista Staphilococcus aureus.

Mencionar que si feu la pre-order, tot comunicant-ho, i aneu al Manga Barcelona, el podreu recollir al seu estand.

Recordem que els extres són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres. 

Aquesta línia de manga educatiu també és un mica diferent a la línia de volums que fins ara ha publicat l'editorial. Els volums seran una mica més grossos i no comptaran amb sobrecobertes, les cobertes tindran solapes, amb motiu del públic on es vol destinar. 

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

X-Venture: El cos en crisi vol. 2, de Hot-Blooded Souls
Rústic amb solapes - 160 pàgines - 12,5 x 18,5 mm - Color
ISBN: 978-84-125599-6-5
10,95  €
Pre-order amb peluix: 15,95 € (Preu especial del pack fins el 8 de desembre)


Manga Juvenil Científic – EduManga (Manga Educatiu)

Quan el Dr. Darwin cau sobtadament en coma, en Jake i la colla es disposen a trobar un remei abans que sigui massa tarda… Amb els robots experimentals MicroMèdics del Dr. Bennett, entren al cos del Dr. Darwin per a trobar la causa del COS EN CRISI. En aquest volum, l'aparell circulatori serà protagonista.

Aventura trepidant, emocionant, espectacular i… Ciència!

La sèrie X-VENTURE: El cos en crisi, tracta de manera magistral el funcionament del cos humà. És una sèrie molt actual, publicada en el 2021, fa referència al Coronavirus de la Covid-19 i és protagonitzada per una jove colla de nois i noies. Què més es pot demanar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada