03 d’octubre 2022

Novetats d'octubre de Norma: Tokyo Revengers 5, Chainsaw Man 2, Jujutsu Kaisen 2, Guardians de la Nit 1 i Corto Maltès: Nocturn berlinès

Com a novetats de Norma Editorial per aquest octubre, que es publicaran en dues dates diferents, en la primera sortida ens arriben el volum 5 de Tokyo Revengers, i els volums 2 de Chainsaw Man i Jujutsu Kaisen. La guerra màgica. En la segona sortida a finals de mes, és quan hi haurà les novetats.  Tindrem l'estrena de Guardians de la Nit (Kimetsu no Yaiba) (23 volums i tancada), de Koyoharu Gotouge, i una nova història del mariner Corto Maltès: Nocturn berlinès.

A la venda el 6 d'octubre!


Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 374 pàg. en B/N + 6 color
ISBN: 978-84-679-5178-3
16 €

ARRIBA EL CINQUÈ VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

La victòria de la Toman en l’enfrontament contra la Walhalla fa que totes dues bandes s’acabin fusionant. En Takemichi torna al present... i descobreix que s’ha convertit en un alt directiu de la Toman! Però la influència dels exmembres de la Black Dragon és aclaparadora... En Takemichi cau a la trampa d’en Kisaki i perd en Chifuyu. En retrobar-se amb en Kazutora, està més decidit que mai a recuperar l’antiga Toman i evitar que acabi vinculada a la Black Dragon, ja que això la convertiria en la temible organització que és en el present.



Chainsaw Man vol. 2, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N

ISBN: 978-84-679-5745-7

9 €

ARRIBA EL SEGON VOLUM DE LA HISTÒRIA DEL DIMONI MOTOSERRA!

Motivat per l’obsessió de magrejar un bon pitram, en Denji lluita a mort contra el dimoni ratpenat. Aconseguirà el seu objectiu un cop s’acabi el combat? O no...? I qui coi és el dimoni pistola? La Makima diu que es tracta del pitjor enemic de la humanitat...


 

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5756-3
8 €

SEGUEIX LA HISTÒRIA DE L’ITADORI I EL SEU GRUP EN LA LLUITA CONTRA LES MALEDICCIONS!

Tot d’una, un embrió maleït apareix al pati d’un reformatori. Per rescatar-ne els supervivents, l’Institut de Màgia hi envia l’Itadori i els altres alumnes de primer. Però el grup es troba en un embolic quan l’embrió es transforma en una maledic- ció de rang especial i comença a atacar-los. Per tenir alguna oportunitat d’abatre la maledicció, l’Itadori acaba cedint el control del seu cos a en Sukuna.




A la venda el 28 d'octubre!



Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta  - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàg. - B/N
ISBN: 978-84-679-5847-8
8 €

ARRIBA EL PRIMER VOLUM AMB UN REGAL BEN ESPECIAL: UN SOTAGOT!


La vida d’en Tanjirô, un jove i afable venedor de carbó, canvia de sobte el dia en què descobreix que un dimoni ha assassinat a la seva família. Malgrat que la seva germana Nezuko aconsegueix sobreviure a la massacre, ho fa convertida en una criatura demoníaca. Lluny de quedar-se de braços plegats, en Tanjirô decideix endur-se la seva germana a un viatge amb una doble finalitat: trobar una cura que la faci tornar a la seva forma original i venjar-se del dimoni culpable del seu infortuni.

Corto Maltès. Nocturn berlinès, de Juan Díaz Canales i Rubén Pellejero
Cartoné - 88 pàgines - 22.5 x 29.7 cm - Color
ISBN: 978-84-679-5775-4
22 €


DÍAZ CANALES I RUBÉN PELLEJERO ENS PORTEN EL CORTO MALTÈS MÉS NOIR

Alemanya, 1924. Corto Maltés passeja pels carrers de Berlín al costat de l'escriptor Joseph Roth quan descobreix la mort d'un vell amic. El mariner seguirà la pista a l'assassí sobre el teló de fons d'un país convulsionat per la fallida, la guerra, l'assassinat polític, els cops d'estat i l'amenaça incipient del nazisme.

El guionista Juan Díaz Canales (Blacksad) i el dibuixant Rubén Pellejero (Dieter Lumpen) projecten els llums i les ombres de l'Alemanya d'entreguerres sobre la mítica silueta del mariner creat per Hugo Pratt.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada