20 d’octubre 2022

Micromecenatge: Els últims 20 anys de les Garrigues, a través de la mirada de Pako Pera

L’associació cultural editora de SomGarrigues enceta una campanya de micromecenatge per publicar un llibre-recull de les vinyetes de Raül Perucho publicades al periòdic en els últims 20 anys.


L'Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, editora de SomGarrigues, SomEsports, SomCanalla i SomRurals, ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma TotSuma per publicar el llibre “Seques i putejades. Pako Pera. 20 anys d’humor gràfic a les Garrigues”.


Aquest llibre recull les vinyetes amb què el borgenc Raül Perucho Coma, dibuixant autodidacta, ha il·lustrat cada quinzena alguna de les notícies del moment, amb la seva particular mirada àcida, punk i sense filtrar i el personatge de Pako Pera com a protagonista. El llibre té 500 pàgines i és, en definitiva, un recorregut a les darreres dues dècades de les Garrigues.

La campanya dura un mes, aproximadament, i consisteix en reservar el llibre amb antel·lació. Segons la quantitat aportada pel comprador s’hi inclou, també, altres elements, com una samarreta amb el lema “Les Garrigues, seques i putejades” dissenyada per Josep Patau o subscripcions a SomGarrigues i SomEsports. Igualment, es pot col·laborar amb la publicació del llibre amb una mínima aportació de 10 euros, que inclou només la samarreta.


Font: SomGarrigues

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada