07 d’octubre 2022

Campanya de micromecentage per "Black Wings"

Compartim la informació de la campanya de micromecenatge per portar a terme la impressió del còmic Black Wings.

Sobre el projecte


Aquesta campanya serveix per finançar el primer volum de Black Wings, un còmic LGBT+ i d'estètica alternativa. El format previst és un dinA4 amb 74 pàgines a tot color.



De que va Black Wings?

L'Amèlia mor i va a l'Infern; allà ha de treballar per al famós Primer Príncep de l'Infern, Llucifer, per pagar pel seu pecat, l'orgull.

El glamurós príncep planeja tornar al Cel i conquerir-lo, fent-lo així seu i de tots els dimonis. Però com planeja fer-ho? Aniran les coses com ell vol?

En aquest primer volum, l'Amèlia, que s'ha convertit en la missatgera de Llucifer, ha d'anar a portar una carta molt important a Mammó, l'excèntric Príncep que representa el pecat de l'avarícia. Quan arriba a Keesfirim, el país del Príncep, es troba en una calorosa ciutat recoberta en or i plena de gats. Allà li esperen incomptables aventures, sempre rodejades en un halo de misteri i perill...


Les recompenses

Segons els diners que aporteu al projecte, obtindreu uns productes o uns altres; aquí us poso la taula de recompenses i més avall us ensenyaré cada variant més de prop!







Tria els teus personatges preferits! Un cop elegeixis quina recompensa vols, t'enviarem un correu per a que puguis indicar-nos quin personatge vols a la tassa! Aquestes són les il·lustracions que van a les postals, enganxines i tasses. Aquestes porten una marca d'aigua que les definitives no porten. També falta la del Tumael, que encara he d'acabar.


Calendari

Per a oferir-vos les coses tant ben fetes com pugui, us comparteixo el calendari que obeiré si aconsegueixo la xifra sol·licitada:

- 23 d'octubre de 2022: La campanya d'Ulele acaba
 

- 21 de novembre de 022: Encàrrec de la impressió dels còmics i del marxandatge
 

- 8 de desembre de 2022: us enviarem els vostres paquets!

Per a què és el finançament?

L'objectiu monetari d'aquesta campanya és per cobrir les despeses d'impressió de Black Wing, els impostos d'Ulele i l'IVA. Apart, el preu del còmic el calculem així:



IL·LUSTRADOR: l'il·lustrador fa els esbossos de les pàgines, les dibuixa, les entinta i les acoloreix, Aquests diners són el que guanya pels còmics... en cas que els venguem tots!

IMPRESSIONS: Això és el que la impremta demana per imprimir els còmics

ESCRIPTOR: L'escriptor és qui escriu la història i vigila que tot tingui una coherència. Això és el que guanya per còmic, si arribem a imprimir-los tots!

ENVIAMENT: és el que costa enviar cada còmic

IMPOSTOS: inclou els impostos d'Ulule i l'IVA
 

Els creadors del projecte

Hola! Som el Sami Luu i l'Ari Kiss; som dos nois de Tarragona que gaudim inventant històries i després transformar-les en còmics. Amb les nostres històries volem fer pensar i entretenir a la gent, a part de visibilitzar algunes minories socials desavantatjades, per exemple, el col·lectiu LGBT+ del qual formem part. Nosaltres vam fundar la botiga i associació Sons of Lilith, que es dedica a vendre productes i organitzar esdeveniments enfocats a gent LGBT+ i alternativa; de fet, un dels projectes de Sons of Lilith és Black Wings!

 

Ari Kiss: el geni darrere la història de Black Wings i el seu principal impulsor; sense ell això no hagués sigut possible! també ha creat personatges tant carismàtics com l'Azazel i l'arcàngel Miquel. Li encanta la història i també llegir, escriure i el teatre; A més, té projectes propis que encara no podem rebel·lar! 

Sami Luu: li encanta crear personatges i històries, així com dissenyar tots els móns que té al cap; creu que el dibuix és la base per a crear, i ens ho demostra molt bé en aquest còmic! ha estudiat diferents graus d'art i moda però el seu somni està en aquest projecte i es nota, perquè s'hi esforça molt!





Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada