29 de setembre 2022

Convocada la 2a edició del Premi Finestres de Còmic en CatalàL'Editorial Finestres ha obert la convocatòria de la 2a edició del Premi Finestres de Còmic en Català per a incentivar la creació de còmic en llengua catalana. La dotació econòmica del premi és de 25.000 euros, xifra equiparable a la d’altres guardons que atorga el Projecte Finestres a obres d’assaig i novel·la, juntament amb el compromís de publicació de l’obra guanyadora el 2024.

Com a novetat, enguany també s’atorgaran dues Mencions al Talent Novell, per tal de donar suport als joves creadors i creadores. Les obres premiades també rebran una dotació econòmica, en aquest cas de 15.000 euros cadascuna, i amb el compromís de publicació de l’obra per part de l’Editorial Finestres.

Les mencions estan pensades per a persones de fins a 35 anys i amb poca o cap obra publicada que es presentin al Premi Finestres. Complir els requisits per a guanyar una menció no és excloent per guanyar el Premi Finestres, però en cap cas es podran guanyar ambdues distincions.

El termini d’admissió de les propostes comença dimecres 28 de setembre del 2022, i finalitza el dimarts 31 de gener del 2023, ambdós dies inclosos.

El jurat està format per professionals amb una àmplia experiència en el món del còmic i de la cultura: Anna Abella, periodista cultural; Pep Domingo (Nadar), autor de còmic i il·lustrador; Abigail. L. Enrech, llibretera; Max, autor de còmic, il·lustrador i guanyador de la 1a edició del Premi Finestres; i Montserrat Terrones, directora editorial de l’Editorial Finestres.

 

Descarrega'n la Nota de Premsa

Consulta'n les Bases

Font: Editorial Finestres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada