29 d’agost 2022

Signatures dels autors d’Amaníaco a les II Jornades Qomic Boom

Els pròxims dies 3 i 4 de setembre tindran lloc les II Jornades Qomic Boom a Sant Cugat del Vallès i la gent d'Amaníaco estarà present amb els seus còmics i en companyia d'alguns col·laboradors que estaran signant el dissabte dia 3.
 
Es comptarà amb els següents autors que dedicaran exemplars dels seus còmics:

Lluís Recasens “L’Avi”

Dibuixant, humorista gràfic, guionista i autor dels còmics Hospital Central, Viviendo como Dios, Caspablanca i Yo maté a Sherlock Holmes, on ha fet el guió. Ha col·laborat en diaris com Avui, Sport, El Punt, El 9 Esportiu, Regió 7 i en publicacions com El Papus, El Cuervo, Bichos, La Butifarra o El Triangle.

Va dirigir la revista satírica El Web Negre. Actualment, a part de la seva tasca com guionista, dibuixa a l'Amaníaco, i és un dels col·laboradors del programa Els Matins de TV3.

Recentment, amb el dibuixant Àngelo Marí, ha guanyat el primer concurs de novel·la gràfica organitzat per la Diputació de Girona amb l'obra Somnis entre la boira, que es publicarà el any vinent. També, aquest any, ha publicat el còmic Història de Vacarisses, on s'explica la història d'aquest municipi del Vallès Occidental.

Signarà dissabte, de 11 a 13 h.

Manel Cruz

Enginyer informàtic, historietista, humorista gràfic e il·lustrador. Ha col·laborat al setmanari La Directa i en diverses publicacions digitals. Ha participat en obres col·lectives com Weezine 5, Comic 21, per la Fundació Síndrome Down de Granada, Fins als Borbons, Ara si toca!, La gran fàbrica d'independentistes, Mirando la discapacidad con humor, El procés? Narinan, narinan..., Narranación i Paper de Ceba.

Dibuixa a la revista d'humor trimestral Amaníaco les series Andrea Down i Pinículas en un plis plas, amb guió de L'Avi. També, amb aquest últim, ha fet el còmic Yo maté a Sherlock Holmes.

Signarà dissabte, de 12 a 13 h.

Joan Mundet

A partir de l'any 2000, és l'il·lustrador oficial del personatge d'El capitán Alatriste, d'Arturo Pérez-Reverte. És també l'autor de les novel·les gràfiques Gari Folch, El capitán Alatriste, Limpieza de sangre, 11-M la novela gràfica, Mil vidas más, amb la que va guanyar el Premi nacional de còmic de Catalunya 2011, Best seller, Looking for Nobody i Gari Folch.

També és l'autor de la sèrie Capablanca, una història de bandolers ambientada a la Catalunya del 1600 i de la que porta, fins ara, publicats cinc números i un sisè que sortirà pròximament. S'han publicat tres volums de la seva edició en català. El seu personatge es publica actualment a Espanya, Itàlia, França, Alemanya i als Països Baixos.

Signarà dissabte, de 18 a 19 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada