29 d’agost 2022

Novetats de setembre de Norma: Chainsaw Man 1, Jujutsu Kaisen 1 i Tokyo Revengers 4

Com a novetats de Norma Editorial per aquest setembre, ens arriba el volum 4 de Tokyo Revengers, i els dos primers volums de Chainsaw Man (11 volums, tancada), de Tatsuki Fujimoto, i Jujutsu Kaisen. La guerra màgica (20 volums + núm. 0, oberta), de Gege Akutami. La primera edició d'aquests dos primers volums ve acompanyada d'un sotagot de regal.

A més, a la Setmana del Llibre en Català 2022, a l'estand 41, hi trobareu Norma Còmics, amb el catàleg en català de Norma i Astronave.

A la venda el 9 de setembre!


Chainsaw Man vol. 1, de Tatsuki Fujimoto
Acció / Sobrenatural
Recomanat per a públic adult

Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N

ISBN: 978-84-679-5744-0

9 €

PRIMERA EDICIÓ AMB UN REGAL BEN ESPECIAL!

En Denji és un noi que, com que no en té ni cinc, s’escarrassa treballant com a Devil Hunter en companyia del seu gos Pochita per retornar un deute astronòmic, però llavors... una traïció sagnant li capgira la vida!! Així comença aquesta història d’acció protagonitzada per un heroi fosc que allotja un dimoni dins seu!




 

Jujutsu Kaisen. La guerra màgica vol. 1. Ryômen-Sukuna, de Gege Akutami
Acció / Sobrenatural
Rústica amb sobrecoberta - 11,5 x 17,5 cm - 192 pàgs - B/N
ISBN: 978-84-679-5755-6
8 €

PRIMERA EDICIÓ AMB UN REGAL BEN ESPECIAL!

En Yûji Itadori és un estudiant d’institut amb unes capacitats físiques extraordinàries que té el costum de visitar cada dia el seu avi a l’hospital. Però, un dia, el segell d’un talismà que es trobava en estat latent al seu institut es trenca i apareixen un grapat de monstres! L’Itadori decideix endinsar-se a l’institut per salvar uns companys que hi han quedat atrapats... Què li passarà?!






A la venda el 23 de setembre!



Thriller / Ciència-ficció
Rústica amb sobrecoberta reversible - 14,8 x 21 cm - 372 pàg. B/N + 6 color
ISBN: 978-84-679-5177-6
16 €

ARRIBA EL QUART VOLUM D’AQUESTA HISTÒRIA DE SUSPENS I VIATGES EN EL TEMPS!

La batalla del Halloween de sang entre la Toman i la Walhalla comença amb dos enfrontaments violents i sobtats entre els pesos pesants de totes dues bandes: en Mikey contra en Kazutora i en Draken contra en Hanma. En vista de la terrible situació que s’està produint, en Takemichi tem que en Mikey acabi matant en Kazutora, cosa que el portaria una vegada més al funest futur que ja coneix. S’enfonsarà en Mikey en les tenebres quan el Halloween de sang arribi a la seva fi?!
 


Font
: Norma PDF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada