18 de juny 2022

Novetats de juny d'Estrella Polar: Geronimo Stilton: Baves per sopar i LeoTube 2

 

Aquest juny, Estrella Polar, segell editorial de Grup 62, treu dos còmics en català. Continua la  col·lecció de còmics de Geronimo Stilton que es va estrenar amb Tuf de rata de claveguera. Aquest segon títol s'anomena Baves per sopar. També d'en Tom Angleberger. Geronimo Stilton és una creació original de n'Elisebetta Dami. També continua la col·lecció de còmics del famós i petit youtuber LeoTube. El seu segon títol és titula El Joc de la Calamitat.

A la venda a partir del 29 de juny!



Traducció de David Nel·lo
Infantil - 6-8 anys 
Cartoné - 208 pàgines - 14 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-203-0
14,90 €

Una nova novel·la gràfica de Geronimo Stilton

És la cursa més emocionant que ha vist mai la ciutat. Geronimo no hi vol participar, però hi està en joc l'honor de la família Stilton. Els cotxes són ràpids, la carretera és sinuosa i els corredors són... uns tramposos! Aconseguiran Geronimo i Martin Gala descobrir qui està manipulant la cursa?


LeoTube 2: El Joc de la Calamitat
Infantil - 6-8 anys 
Cartoné - 80 pàgines - 14 x 19,5 cm - Color
ISBN: 978-84-1389-311-2
13,95 €


El segon còmic de Leotube, amb més emocions que mai!

El carter Paco ha entregat una invitació una mica sospitosa a la família Tube i els seus amics: estan convocats per anar a un Supercongrés Internacional de Youtubers en una illa misteriosa enmig de l'oceà. A cap d'ells els sona aquest congrés. I la veritat és que és bastant sospitós que se celebri en una illa desconeguda. Però... Vacances gratis? Allà que hi van de cap! Si haguessin sabut el que els hi esperava, segurament haurien sigut més cauts. Preparats per participar amb ells al Joc de la Calamitat? Som-hi!




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada