17 de juny 2022

Norma anuncia oficialment la seva línia de manga en català

Aquest dilluns de manera no oficial, es va saber que Norma Editorial publicaria Tokyo Revengers en català, el manga que causa furor actualment, com a novetat de juliol. La suposada línia de manga en català formava part de la rumorologia durant els darrers mesos. Finalment ho ha deixat de ser, i ja en tenim l'anunci oficial amb el seus primers títols.

Així, avui Norma (enllaç Twitter) ha publicat un vídeo fent l'anunci oficial, presentat per l'Anabel Espada i la Judith Martí de l'equip manga de l'editorial.

Tal com es va avançar dilluns, el seu primer títol serà Tokyo Revengers, de Ken Wakui, en una edició igual que la castellana, de mida més gran que l'original japonesa, de doble volum, amb pàgines a color, i amb una periodicitat mensual. A més el llançament serà en un 2x1 amb els dos primers volums per 16 €. Actualment s'han publicat 28 volums al Japó, per tant serien 14 de la nostra edició. A partir del 15 de juliol ja disponible.



Però això només és el començament. També tindrem Chainsaw Man, de Tatsuki Fujimoto, una sèrie completa d'11 volums.


També hi haurà Jujutsu Kaisen, de Gege Akutami, una sèrie oberta de 19 volums més un volum número 0.



També tindrem Kimetsu no Yaiba, conegut en català com a Guardians de la Nit, de Koyoharu Gotouge, una sèrie tancada de 23 volums. Aquestes tres darreres sèries es publicaran a partir de setembre. També arribaran molts altres títols entre ells clàssics com Death Note en la seva Black Edition (6 volums, tancada), com ha mencionat l'Oscar Valiente.

De cara al 2023, s'espera que es vagin ampliant aquest catàleg en català, amb sèrie de noves temàtiques i gèneres diversos per a tots els gustos, així com donar-li inici a un projecte que portarà esperant molts anys els lectors catalans: l'edició simultània de novetats en castellà i català.

A més també han estrenat xarxes socials per la seva línia de manga en català. 

Twitter (@NormaEdEnCatala)
Instagram (@normaedencatala)
TikTok (
@normaedencatala)
Facebook (Norma Editorial en català)


Altres fonts: Norma web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada