22 de juny 2022

Novetat de juny de Còmics Roman: Drac Català vol. 3 Urnes

Després d'aconseguir i superar l'objectiu de la campanya de micromecenatge a Verkami del tercer volum de Drac Català titulat Urnes, que vam mencionar, per tal de sufragar part del cost de la impressió del còmic, en Carles Roman (Twitter i Instagram) ha informat mitjançant correu als mecenes que ja ha portat a terme els primers enviaments als mecenes amb les respectives recompenses.


 
Drac Català vol. 3: Urnes, de Carles Roman
Rústica - Cosit - 80 pàgines - 29,7 x 21 cm - Color
ISBN: 9788409400416
15€


Urnes
, tercer volum del Drac Català, vol ser un sincer i acolorit homenatge a la revolta per la llibertat d'expressió del poble contra l'statu quo regnant, a tots els catalans que l'1 d'octubre de 2017 van sortir al carrer per manifestar la seva opinió participant en el referèndum per la independència malgrat estar vedat pel govern d'Espanya.

Aquí teniu un relat on l'Albert Roure, sense oblidar el seu rol d'heroi de ficció, cedirà bona part del protagonisme als ciutadans anònims, als herois quotidians que tots vam voler ser aquell dia.

El retrat d'una diada històrica sense perdre mai l'esperit de còmic del gènere d'acció i aventures. Sense perdre mai el bon humor, el sentit èpic, la fantasia, la reflexió existencial, el misteri i la màgia del misticisme tibetà, la tensió del spaghetti western o les coreografies de patacades a la manera del cinema hongkonguès.

Tot ben amanit amb una narrativa àgil i un estil gràfic que s'inspira en l'univers marvelià dels anys seixanta fins a la primera meitat dels vuitanta interpretat pel traç enèrgic i la pinzellada ferma de Carles Roman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada