02 de maig 2022

Verkami pel tercer volum de "Drac Català" d'en Carles Roman

El tercer volum de Drac Català d'en Carles Roman ja té la seva campanya de micromecenatge a Verkami des del passat 29 d'abril. Aquest nou volum es titula Urnes. Vegem tot seguit els detalls de la campanya.

Sobre el projecte

Urnes, tercer volum del Drac Català, vol ser un sincer i acolorit homenatge a la revolta per la llibertat d'expressió del poble contra l'statu quo regnant, a tots els catalans que l'1 d'octubre de 2017 van sortir al carrer per manifestar la seva opinió participant en el referèndum per la independència malgrat estar vedat pel govern d'Espanya.

Aquí teniu un relat on l'Albert Roure, sense oblidar el seu rol d'heroi de ficció, cedirà bona part del protagonisme als ciutadans anònims, als herois quotidians que tots vam voler ser aquell dia.

El retrat d'una diada històrica sense perdre mai l'esperit de còmic del gènere d'acció i aventures. Sense perdre mai el bon humor, el sentit èpic, la fantasia, la reflexió existencial, el misteri i la màgia del misticisme tibetà, la tensió del spaghetti western o les coreografies de patacades a la manera del cinema hongkonguès.

Tot ben amanit amb una narrativa àgil i un estil gràfic que s'inspira en l'univers marvelià dels anys seixanta fins a la primera meitat dels vuitanta interpretat pel traç enèrgic i la pinzellada ferma de Carles Roman.

Sobre les recompenses

Aquest tercer volum del Drac és un especial de 80 pàgines a tot color, totes i cada una de pura historieta, perquè gaudiu de l'aventura des de la primera fins a la darrera pàgina!

Estarà imprès en offset en paper estucat mate de 130g agradable al tacte i amb una excel·lent reproducció del color. Serà enquadernat en rústica (tapa tova) cosida amb una coberta en paper estucat mate de 350g que li donarà molta consistència i protegida amb una capa de plastificat brillat que el farà més resistent a les taques.

Podeu aconseguir també el volums 1 i 2 si encara no els teniu. Ambdós de 64 pàgines a tot color i el mateix format que aquest tercer.



Una nova col·lecció de quatre punts de llibre que podeu afegir als creats en les edicions anteriors.



Quatre nous prints A4
creats per aquesta tercera entrega tan especial del Drac!


Novetat: una samarreta 100% de cotó! Perquè pugueu promocionar i lluir amb orgull el nostre superheroi català! (Podreu escollir entre gran quantitat de mides.)

Una visita a l'estudi de Carles Roman on ell mateix us mostrarà el seu procés de treball i on podreu xerrar plegats tot prenent un cafè o un te. I a més a més us farà entrega del fantàstic lot que inclou totes les novetats d'aquesta tercera entrega!

Totes aquestes recompenses les trobareu repartides en 9 lots diferents. Mireu-vos atentament cada un i trieu en funció de la quantitat que vulgueu aportar (n'hi ha desde 20 a 110€) o de la oferta que més il·lusió us faci!

Totes les vostres aportacions seran benvingudes i rebreu a casa el material ofert a cada un dels lots que escolliu.

L'autor i editor del Drac

Carles Roman, Portbou 1970. Dibuixant i guionista. Des de 2016 va començar a editar les seves pròpies historietes sota el segell de Còmics Roman. De moment ha publicat dos àlbums amb les històries de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries i amb aquest que ara us presenta en seran tres del Drac Català. Dues línies ben diferents: una humorística i d'ambientació històrica i l'altra d'acció i aventures superheroiques a la Barcelona i el Tibet actuals.

Fabi i Fedó els va començar a publicar l'any 2000 a Cavall Fort i Drac Català va començar també en aquella època com a Capità Catalunya en comic books en blanc i negre de 24 pàgines. A partir del segon número i fins el setè i últim ja es va passar a dir Drac Català. La nova versió no n'és una reedició a color sinó una versió completament nova i actualitzada del genuí primer còmic de superherois català.

A què destinarem les vostres aportacions

Doncs serviran per ajudar a recuperar la despesa de la impresió d'aquest tercer volum amb un cost final de 2.588€ més el cost de les altres recompenses... prints, punts de llibre, samarretes així com les despeses d'enviament. També si superem de llarg l'objectiu per la fer-ne la segona edició del primer volum ja pràcticament exhaurit.

I sobretot serviran per donar vida, suport, més impuls i continuitat al Drac Català!!

Calendari previst

Durant la campanya el còmic serà enviat a impressió doncs ja està completament acabat i a punt per ser imprès.

Les altres recompenses s'aniran enllestint durant aquests 40 dies de campanya de manera que quan aquesta finalitzi ja es podran començar a fer els enviaments de les recompenses als mecenes. Podeu comptar que durant tot el mes de juny i juliol les anireu rebent.

+ Info

Aquí els més curiosos podeu fer un tastet del còmic

Aquí entrareu al blog de Carles Roman

Aquí entrareu al seu canal de You Tube: produccions nicinc

Aquí podeu veure l'instagram draccat

Aquí el seu compte de facebook

https://twitter.com/DraccatRoman


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada