24 de maig 2022

Novetat de còmic de juny de Planeta: After. La novel·la gràfica vol. 1

Per aquest mes de juny, Planeta Cómic a part de treure les seves diverses sèrie de manga en català, també treu una novetat de còmic en català, per tant, en aquesta entrada volem parlar d'ella. En una altra entrada ja parlarem de les novetats de manga en català.

Aquesta novetat és l'adaptació al còmic de la sèrie de novel·les romàntiques After d'Anna Todd, que en català han estat publicades per Columna Edicions. Concretament ens arriba el seu primer volum. L'adaptació ha anat a càrrec de Pablo Andrés


A la venda l'1 de juny!


After. La novel·la gràfica. Primer volum, d'Anna Todd i Pablo Andrés
Traducció d'Esther Roig Giménez
Col·lecció Adaptacions literàries

Cartoné
- 160 pàgines - 18,3 x 25,5 cm - Color
ISBN:
978-84-1112-574-1
20 €



Arriba el primer volum d’After, la novel·la gràfica.

La Tessa Young és una bona noia, responsable, i té un xicot amorós i que sap el que vol, igual que la seva mare, que està decidida a mantenir-la en el bon camí. Però quan es trasllada a la seva nova habitació al campus es troba amb en Hardin Scott, un noi de cabells castanys i despentinats, amb un arrogant accent britànic i tatuatges per tot el cos.

És molt atractiu, segur d’ell mateix i mal educat fins a ratllar la crueltat. Amb aquesta actitud, la Tessa l’hauria d’haver odiat instantàniament, però alguna cosa del seu comportament fosc l’atrau, i és només qüestió de temps que en Hardin encengui en ella una passió que no havia experimentat mai.

En Hardin li dirà coses boniques i després insistirà que no li convé, inventant excuses i desapareixent una vegada i una altra. I malgrat que la Tessa intentarà allunyar-se’n, només aconseguirà sentir-s’hi cada cop més atreta i disposada a desemmascarar el veritable Hardin, sota totes les seves mentides.


Font: Planeta Revista Fòrum pàg. 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada