28 d’abril 2022

Novetats d'abril de Perelló: "Cervantes" i "Les mil i una nits"

Els nou segell valencià Perelló Edicions de la madrilenya Verbum editorial, s'ha estrenat amb la publicació de dos còmics, Cervantes i Les mil i una nits, escrits per Enrique Gallud Jardiel i dibuixats per en David Gallart i na Carmen Corrales, respectivament.

Ja a la venda!

 

Cervantes, d'Enrique Gallud Jardiel i David Gallart
Rústic - 62 pàgines - 21,5 x 26,5 cm

ISBN: 9788419365002
12 € 

Miguel de Cervantes Saavedra és considerat un dels més grans autors de tots els temps. És el creador de la novel·la moderna i de personatges universals, com el Quixot de la Manxa i Sancho Panza, el seu fidel escuder. La seua vida i obra són un exemple per als joves, que aprendran i gaudiran amb aquesta versió bellament il·lustrada.

 
 
 
Les mil i una nits,  d'Enrique Gallud Jardiel i Carmen Corrales
Rústic - 62 pàgines - 21,5 x 26,5 cm
ISBN: 9788419365040

12 €

Aquesta primorosa col·lecció de contes és un dels clàssics de la literatura mundial. En ella es recullen tradicions de la Xina, de l’Índia i, per descomptat, del món àrab, que serveix de marc a la història principal i proporciona els elements exòtics i màgics que fan que aquest llibre haja sigut un dels preferits dels joves de totes les èpoques: genis, catifes voladores, tresors…. Sherezade, casada amb un príncep que odia les dones i s’ha proposat matar a totes les seues esposes, li conta una història cada nit i la deixa inconclusa, per a mantindre el seu interés i que la condemna es vaja postposant. D’aquesta manera es narren més de 73 relats que contenen altres contes dins dels mateixos, com les caixes xineses i en els quals trobem personatges coneguts, com Alad o Alí Babá. I aquests contes són una veritable font d’imaginació, poesia i bellesa amb la qual gaudir de ple la literatura.

 
 
Font: Verbum

Informació aportada per Jaume Tugores

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada