06 d’abril 2022

Novetat d'abril de Kame Kame: el primer número de la revista Shiro Kame

El passat setembre de 2021 es va presentar la Revista Manga (en castellà) de Kame Kame Ediciones. Estava previst que el desembre sortís el  primer número en català.

Llavors tal com deia en Daniel Estorach (autor de Cròniques d'un heroi urbà), auxiliar tècnic editorial de Kame Kame Ediciones (segons la informació a la seva pàgina de Facebook), del qui n'hem conegut la notícia:

Hi ha qui es queixa de que el català s'està perdent, de que no hi ha prou oferta en català i de que els nanos l'utilitzen cada vegada menys.

Tot això és cert, dolorosament cert, però apart de queixar-nos s'han d'anar fent accions per a posar-hi remei.

La Kame Kame és la nostra petita aportació en aquest sentit: una revista manga pensada per a tots els públics, però especialment per a les nenes i els nens, i pel jovent, perquè ells i elles són el futur, també pel que fa a la llengua. 
Al Desembre el manga parla en català. A la Kame Kame.

Llavors no va sortir i han anat passant els mesos. Finalment ara sí que sortirà. Segons han dit al seu blog i a Instagram, amb un canvi de nom, anomenant-se Shiro Kame.

Després de diversos problemes que han sorgit durant la impressió dels números de la revista: la versió en català del primer tom i la publicació del segon. Ja tenim, per fi, una data oficial de tots dos, el pròxim 18 d'abril.

Aprofitem per informar que ja tenim la 2a edició del número 1 en castellà amb nova portada i que passa a anomenar-se Shiro Kame constant així de 2 volums.


Shiro Kame num. 1, de diversos autors
Rústica - 320 pàgines - 17 x 24,5 cm - B/N
ISBN: 9772696897592
12,95 €

Una revista de manga al més pur estil japonès de periocitat trimestral. Amb la participació d'autors espanyols i internacionals, la revista ofereix sèries i one-shots autoconclusius on tindran cabuda un gran nombre de gèneres propis del manga com Shonen, Isekai, Shojo, BL, Seinen, Yuri, etc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada