06 d’abril 2022

Aquest cap de setmana arriba el Sarrià Manga (Sarrià de Ter)

Sarrià Manga tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril al pavelló municipal, impulsat per l’associació Starraco Unlimited

El pavelló municipal d’esports de Sarrià de Ter serà la seu, el cap de setmana del 9 i el 10 d’abril, de la primera edició de Sarrià Manga, un saló dedicat a l’anime, el manga, la cultura fandom asiàtica, etc., que vol arribar a “tot tipus de públic”. L’associació Starraco Unlimited , que organitza el festival del mateix nom a Tarragona i també el nou Vic Freak, s’ha aliat amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter per intentar emular l’èxit de la convenció tarragonina de ciència-ficció i fantasia, que va rebre més de 7.000 assistents en la seva última edició.

En el Sarrià Manga, s’hi programaran xerrades temàtiques, concursos, sessions de karaoke, concerts i demostracions de ball, a més d’activitats interactives com ara el softcombat. També hi haurà una zona de retrogaming. A més, el saló tindrà la presència de les actrius de doblatge de La màgica Do-Re-Mi, i els actors de doblatge de personatges tan populars com ara el Príncep Vegeta i l’Arale, i també de destacats youtubers i influencers, com ara Magori, Djoseppe, Comic Pau o Admin Tachi de Uchi Bross, i la creadora de continguts Chaoko.

No hi faltaran les zones de marxandatge i els photocalls de manga i sèries anime. Entre altres al·licients, els assistents hi trobaran una reproducció a mida real de la Kame House, la casa del Follet Tortuga de Bola de Drac; una màquina de força del torneig de les arts marcials, vestuari, armadures, etc.

També hi tindran lloc concerts de sintonies d’anime, amb Younenki Music i Nia Catano. El preu de l’entrada serà de 9 euros –gratuïta per als menors de 8 anys– i inclou un pòster i una pel·lícula a triar entre deu títols.

 

Font: - El Punt Avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada