09 de març 2022

Ooso celebra el 50è aniversari de Cutie Honey

Ooso Comics ens fa saber el seu petit homenatge de l'obra de Go Nagai, Cutie Honey, pel seu 50è aniversari. 

 

Aquest 2022 estem d'enhorabona amb la celebració del 50è aniversari de Cutie Honey, The Legend de Go Nagai (1972-2022)

Per aquest motiu i fins a esgotar existències hem tret unes poques unitats del Pack 50 aniversari que conté:

-Volum integral de Cutie Honey, The Legend (de 500 pàgines)
-Els 2 volums de Cutie Honey 90's del 2002, en què Go Nagai després de 30 anys reprèn les aventures de Cutie Honey, The legend
-Amb els corresponents box collection






Cutie honey The Legend


La Kisaragi Honey és una estudiant aparentment normal que estudia a Sant Chapel, una escola femenina. Però quan el seu pare és assassinat per l'organització criminal Panther Claw, Honey descobreix que en realitat és Cutie Honey, una androide invencible

Per a la Kirasagi Honey comença una doble vida, una heroïna que lluita contra Panther Claw i el desig de preservar la seva vida quotidiana com a estudiant. Una joia del mestre Go Nagai,

Com va néixer la guerrera de l'amor Cutie Honey, en un manga i una sèrie de 25 episodis?

Igual que altres obres de Go Nagai, va ser planejada el 1972 com a manga i anime, publicats i emesos respectivament de forma simultània i compartint un bloc a la televisió al costat de Devilman.

Originalment va ser un producte pensat per ser part de la demografia shôjo i així poder vendre figures transformables al públic infantil femení. Però a causa d'un canvi de plans en l'horari que s'emetria, va ser finalment serialitzada a la revista Shônen Champion.

"La seva principal font d'inspiració van ser les famoses sèries Tokusatsu, entre les quals hi ha el mític Kamen Rider. A això se li va sumar dosis d'erotisme amb nus, diàlegs i escenes picants, la majoria amb propòsit de comèdia, i una heroïna que no té res a envejar a altres protagonistes masculins, sent una de les primeres heroïnes en anime que eren protagonistes i alhora una guerrera"

El manga estava enfocat a una acció frenètica combinat amb moltes situacions pujades de to. La filosofia de Go Nagai és que el sexe és una cosa del que s'hauria de poder parlar obertament i que fins i tot una sèrie per a nens podria tenir acudits sexuals sense haver de fer sonar les alarmes.

Cutie Honey 90's

Go Nagai reprèn les aventura de Cutie Honey literalment 30 anys després, tant de l'obra com l'edat i la vida dels seus personatges i li dóna continuació. No deixa de ser entranyable i permet veure l'evolució artística de l'autor i com adapta aquesta obra als seus temps (2002).


 

Font: Ooso nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada