02 de març 2022

Novetat de març de Finestres: Els ignorants

Editorial Finestres, que va néixer el novembre de l'any passat, treu el seu cinquè títol com a novetat de març que és  Els ignorants d'Étienne Davodeau.

A la venda el 9 de març!


Els ignorants, d'Étienne Davodeau
Traducció de Marta Marfany
Cartoné - 276 pàgines - 19,5 x 26,5 - B/N
ISBN: 978-84-124261-4-4
27 €

Temes: maridatge, vi, vinyes

Étienne Davodeau és un autor de còmic que no sap gairebé res del món del vi. Richard Leroy és un viticultor que gairebé no ha llegit còmics. Però els dos estan plens de bona voluntat i de curiositat. Per què algú decideix consagrar la seva vida a dibuixar còmics o a produir vi? Com i per a qui es fan? 
 
Per respondre a aquestes preguntes, durant més d'un any Étienne s'ha anat a treballar a les vinyes i al celler de Richard, qui, al seu torn, s'ha submergit en el món del còmic. Han obert moltes ampolles i llegit bastants còmics. S'han passejat a la recerca d'autors i viticultors apassionats pel seu ofici. Étienne Davodeau aposta a Hi ha tantes maneres de fer un llibre com de produir vi. Constata que tots dos tenen aquest poder, necessari i preciós, d'unir als éssers humans. Els ignorants ens proposa el feliç relat d'aquesta iniciació compartida.

Comença'l a llegir

Selecció Oficial del Festival Internacional de la BD d’Angulema 2012
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada