02 de març 2022

Novetat de febrer de Edicions del despropòsit: Abans de Les cròniques de Nyur Nyur 1.Maurice

Aquest passat febrer ha arribat un nou títol de l'univers de Les cròniques de Nyur Nyur publicat per Edicions del Despropòsit. Aquest nou còmic és titula Abans de Les cròniques de Nyur Nyur 1. Maurice.

El dibuix continua essent a càrrec de Xavier Tarrega, i el guió el continuen fent Pau Arévalo i Pau Castanyer.

A més a més, aquest dissabte dia 5 és el Dia del Còmic i els amics de Gotham Comics (Palma, Mallorca) han convidat als autors a celebra-ho amb ells fent una signatura d'exemplars dels llibres de  Les Cròniques de Nyur Nyur! De les 12h a les 13h hi podràs trobar els guionistes Pau Arévalo i Pau Castanyer disposats a dedicar-te un exemplar i a explicar-te sobre el projecte.

Malauradament, el dibuixant Xavier Tarrega no viu a l'illla i aquesta vegada no ens hi podrà acompanyar, però s'espera que en properes ocasions també hi pugui ser. 

Ja a la venda!

Abans de Les cròniques de Nyur Nyur 1. Maurice, de Pau Arévalo, Xavi Tárrega i Pau Castanyer
Rústica grapada - 44 pàgines - 21 x 29
10 €


La col·lecció Abans de Les cròniques de Nyur Nyur complementa la història narrada a la saga principal, aportant-nos informacions i visions sobre els antecedents dels personatges explicades per diferents narradors.

En aquest primer volum Maurice Montaigne, un home de ciència, lògic, humanista i gerent del Museu d'Antropologia de Terragre, veurà com tota (i la seva) realitat es capgira quan esclata un incident que canvia les normes establertes al món. Aquest és el seu relat de supervivència, revisió dels futurs truncats i esperances de resistència humana. A més, i potser és el més important de tot, Maurice és el pare de Bastian i Lucien.

 

Font: Edicions del despropòsit Facebook 1 i Facebook 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada