25 de febrer 2022

Novetats de març de Mamut: L'Agus i el teatre dels fantasmes, Cosmorratolí i la Bombeta 6 i Superpatata, enrenou còsmic 1


Per aquest pròxim mes de març, Mamut Còmics ens porta tres còmics de la seva col·lecció Mamut 6+: L'Agus i el teatre dels fantasmes, el sisè volum d' En Cosmorratolí i la Bombeta, i el primer volum de Superpatata, enrenou còsmic, una sèrie de tres episodis.


A la venda el 7 de març!


Cartoné - 64 pàgines - 19 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18101-89-2
12,5€

Torna en Superpatata en una trilogia espacial.
 
El rei Llimac i un altre presoner perillós han aconseguit fugir de la presó interestel·lar microniana de màxima seguretat. En una nau robada, travessen la galàxia a corre-cuita, rumb a... la Terra. I a la Terra... En Superpatata té altres problemes: el Mastegador s'ha implantat una poderosa mandíbula de metall trituradora i vol estrenar-la mastegant la més superheroica de les patates. I això és només el començament...



A la venda el 14 de març!



Col·lecció Mamut 6+
Rústic cosit amb puntes rodones - 64 pàgines - 19 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18101-57-1
10€


Després d’una aposta, l’Agus, en Rama i la Selva entren a l’antic teatre embruixat, un lloc aterrador. Allà hi trobaran un grup de fantasmes que els demanarà ajuda. Els calen tres actors per poder representar la seva obra i alliberar-se de l’encanteri que els lliga. Una situació en què hauran de superar les seves pors i que posarà a prova la seva amistat.
 
En Cosmorratolí i la Bombeta vol. 6. Notícies de l'espai, de Fermín Solís
Col·lecció Mamut 6+
Rústica cosida amb puntes rodones - 56 pàgines - 19 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-1371-434-9
10 €

Torna en Cosmorratolí i la seva banda amb una sèrie de relats curts divertidíssims. Descobreix la infància d'en Patatator, l'infern a la jungla d'en Xiclet de Menta i de Maduixa, i al·lucina amb la flora i la fauna que els nostres amics trobaran mentre viatgen per l'espai sideral.


 

Fonts: Agus, Cosmorratolí i Superpatata

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada