22 de gener 2022

Novetat de febrer de Finestres: Túnels

Editorial Finestres, que va néixer el novembre de l'any passat, sent els seus dos primers títols, Intrèpides i L'accident de caça, ja ha fet públic les novetats per aquest primer trimestre: Kent State, Túnels i Els ignorants, un per cada mes. Així doncs aquest pròxim febrer arriba Túnels de Rutu Modan.


A la venda el 2 de febrer!


Túnels, de Rutu Modan
Traducció d'Eulàlia Sariola
Rústica - 288 pàgines - 17 x 24 cm - Color

ISBN: 978-84-124261-3-7

23 €


Temes: arqueologia, línia clara, Orient Mitjà

Quan un gran col·leccionista d’antiguitats es veu obligat a donar tota la seva col·lecció a la Universitat Hebrea de Jerusalem, Nili Broixi té la darrera oportunitat per acabar una expedició arqueològica iniciada dècades abans, que possiblement podria trobar l’objecte religiós més important a l’Orient Mitjà. Esperonada pel desig de restablir el llegat del pare com a gran arqueòleg després que aquest fos marginat pel seu rival, Nili recluta un equip: un nacionalista religiós i la seva banda de joves que viuen dalt d’un turó, el seu germà traïdor i el seu amic palestí de la infantesa, ara contrabandista. A mesura que el pare de Nili s’endinsa més en la demència, les faccions en guerra s’acosten i lluiten per trobar l’Arca de l’Aliança.

Modan situa la seva novel·la gràfica al centre d’una crisi política. La història de l’Israel bíblic es troba en una de les regions més disputades del món, ocupada per Israel i reivindicada per Palestina. Sovint en competència directa, palestins i israelians caven junts, amb l’esperança de trobar l’artefacte sagrat que es creu que és un conducte cap a Déu.

Túnels
és la seva obra més profunda i salvatge fins al moment. Potent i divertida, Modan ens mostra l’Orient Mitjà com cap occidental ho podria fer.

Comença'l a llegir

  • Millors còmics de 2021 segons la revista Forbes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada