23 d’agost 2021

Novetat d'agost d'Underbrain: Superporc contra la indústria càrnia

Després de la campanya de micromecenatge que va portar a terme Underbrain Comics per poder portar a terme la publicació d'una sèrie de títols, aquest agost ja han sortit a la venda, destacant-ne el títol en català que és Superporc contra la indústria càrnia d'en Jaume Fibla i en Raimond GBF.

Ja a la venda!

Superporc contra la indústria càrnia, de Jaume Fibla i Raimond GBF
Cartoné cosit, 21 × 14,8 cm [apaïsat] - 68 pàgines - B/N + coberta a color
15 €






Un dels superherois patris que van revolucionar el món del fanzine en els 90 retorna. Aquest volum recull els primers tres números en una edició de luxe en tapa dura, revisada i ampliada per a l'ocasió.

Publicat en edició de luxe, en tapa dura i inclou pàgines extres amb les portades originals.

Porcus, un porquet normal i corrent, és arrencat de la placidesa de la granja on va néixer i transportat a un escorxador al costat de la seva estimada porqueta Pirka i tots els seus amics. Després de presenciar la mort de la Pirka a mans d’un psicòpata carnisser, Porcus és traslladat a un laboratori on un científic trasbalsat, que treballa per a la indústria càrnia, planeja crear carn de porc amb gust de tutti-frutti. A causa d’un error en la fórmula, Porcus adquireix superpoders i mata els seus captors. Començarà aleshores una croada per trobar als seus amics i venjar a tots els animals assassinats per la malvada multinacional salsitxera “Chori S.A”.

Inclou textos de Roger Tugas, Raimond GBF i Jaume Fibla

«Superporc és un còmic superguapo, fins i tot més que el seu autor… i mira que això és difícil!»
HERNÁN MIGOYA

«El Supermegamix de la cultura Pop que va marcar a tota una generació de “fanzineros”»
JUANJO SÁEZ



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada