03 de juny 2021

Novetat de juny d'Astiberri: Claude i Morino 2. Per molts anys!

Aquest juny arriba un nou còmic de la línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberri, el segon volum de Claude i Morino titulat Per molts anys!, d'Adrien Albert.


A la venda el 10 de juny!


Claude i Morino 2. Per molts anys!,  d'Adrien Albert
A partir de 6 anys
Col·lecció Txikiberri
Cartoné - 96 pàgines - 22,5 x 18 cm - Color
ISBN: 978-84-18215-48-3
14 €

Què deu haver preparat en Claude, l’esquelet amic del brau Morino, per al seu aniversari? Segur que no serà una celebració clàssica. Un berenar a la platja, potser? O un nou viatge en rulot? En el moment en què el peu d’en Claude desapareix dins la boca d’un peix, que acaba sent cruspit per un peix més gros i que queda atrapat a les xarxes d’un pesquer, tot es torna imprevisible. Han de trobar el peu! I si cal que els dos amics travessin una platja nudista fins a arribar a Arengs de Mar i es fiquin al quarto d’escombres de la bruixa Mutis, no dubtaran a endarrerir una mica la degustació del pastís.

La faula d’Adrien Albert sobre l’amistat i el creixement continua en aquest segon volum de les aventures i desventures d’en Claude i en Morino, sempre amanit amb un humor absurd i una tendresa omnipresent.

 

“Com sempre, aquest petit còmic és excel·lent, innovador, original, emocionant. És una lectura addictiva i captivadora amb acció, girs imprevisibles i una història sucosa que es llegeix molt bé”.

Lecture de petite plume

 

“Una sèrie que s’ha qualificat de divertida, extravagant, estrambòtica, absurda, sorprenent, original o genial. El que se’n diu una joieta”.

El Día de Córdoba

 

“El còmic és ple de situacions còmiques ideals per mantenir els més petits enganxats a les pàgines de principi a fi”.

Heraldos de GalactusFont: Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada