14 de maig 2021

Novetats de maig d'Animallibres: Les extraordinàries històries vols 1 i 2: Dinosaures i Insectes

Per aquest pròxim mes de maig, Animallibres estrena una nova sèrie de còmic divulgatiu dins la col·lecció "La biblioteca dels ratolins". Són històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d'una perspectiva desenfadada i plena d'humor. Inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica per ampliar coneixements. Els dos primers títols són Les extraordinàries històries dels dinosaures i Les extraordinàries històries dels insectes. De cara la juny, sortirà el tercer llibre titulat Les extraordinàries històries dels animals marins.


A la venda el 26 de maig!


Col·lecció La biblioteca dels ratolins
Cartoné  - 64 pàgines - 17 x 29 cm - Color
ISBN: 9788418592102
12,95 €



Descobreix els dinosaures en companyia del descarat paleontòleg Indino Jones i amb molt d’humor! Més que una simple historieta còmica: els gags i acudits estan basats en les darreres investigacions paleontològiques. Amb aquest llibre coneixeràs totes les facetes de la vida dels dinosaures: forma de vida, combats, instint maternal o, fins i tot, el misteri de la seva desaparició.

Les extraordinàries històries dels dinosaures tracta d'una nova sèrie de còmic divulgatiu dins de la col·lecció “La biblioteca dels ratolins”. Els llibres inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica.


Les extraordinàries històries dels insectes, de Christophe Cazenove, François Vodarzac & Cosby
Col·lecció La biblioteca dels ratolins
Cartoné  - 64 pàgines - 17 x 29 cm - Color
ISBN: 9788418592119
12,95 €



Sabíeu que algunes abelles poden matar una vespa només movent les ales? O que els tèrmits es comuniquen fent cops de cap a les parets del túmul? O que la larva de la formiga atrapa les seves preses fent-les caure en un parany diabòlic? Entre l’humor i la veritat científica, descobreix els secrets d’un món fascinant: el dels insectes.

Les extraordinàries històries dels insectes és una nova sèrie de còmic divulgatiu dins de la col·lecció “La biblioteca dels ratolins”. Es tracta d'històries curtes que ens acosten a la realitat del món animal des d’una perspectiva desenfadada i plena d’humor. Els llibres inclouen apèndixs i fitxes amb informació científica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada