11 de març 2021

Novetat de març de Joventut: Les lliçons del professor Poca-solta Lliçó 1: Bones maneres

Per aquest mes de març, Editorial Joventut, ens porta una nova col·lecció Les lliçons del professor Poca-solta, sent el primer volum Bones maneres 
Les lliçons del professor Poca-solta Lliçó 1: Bones maneres, d'Elise Gravel (guió) i Iris (Il·lustracions)
Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 7+ 
Rústica - 15 x 22 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978842614694-6
10,9 €

Estàs a punt de rebre la primera lliçó per graduar-te en Totologia. El professor Poca-solta i el seu assistent Número 13 es disposen a ensenyar-te BONES MANERES.

Gràcies al peculiar mètode del professor Poca-solta aprendràs a comportar-te en societat de la manera més divertida. Però t’advertim que els seus consells i demostracions no són els més apropiats…

El professor Poca-solta té una manera d’ensenyar bastant poc formal. Es dirigeix als seus alumnes com a “espècie de cucs verds i fastigosos” i, per a ensenyar-los bones maneres, els dona consells com, per exemple: per ser distingit cal netejar-se la boca amb la màniga de qui tinguem al costat a taula a l’hora de menjar; sempre hem d’assenyalar amb el dit a tot aquell que sigui diferent a nosaltres; o, si volem que ens facin un favor el més ràpid possible, la millor manera és repetir el que volem sense parar fins que l’altre perdi la paciència.

El seu discurs és tan políticament incorrecte que actua com una psicologia inversa terriblement efectiva i divertida per als nens. Però perquè tingui efecte, és necessari que els lectors sàpiguen captar la ironia que hi ha rere les paraules del professor, pel que recomanem aquest llibre per a nens de més de 6 anys.


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada