31 de març 2021

Novetat d'abril de Underbrain: El còmic del podcast Maleïts Malparits

Aquest abril, Underbrain Books treu com a novetat de còmic del podcast Maleïts Malparits d'en Jacint Casademont i en Jaume Fibla

Sobre el podcast de Maleïts Malparits: Si t'agraden els podcasts rigorosos, ben documentats i seriosos ja pots fotre el camp. Nosaltres, en Jacint Casademont i en Jaume Fibla, som dues ments lúcides i d'indubtable atractiu que ens fiquem a tocar tots els temes sense preparar-nos gairebé res. Preparat per viure l'aventura?

Sobr el còmic: Hem publicat un còmic que són dos!. Un per cada costat, dibuixat i escrit per nosaltres mateixos. Ja està en pre-venda en línia (les compres portaran xapes de regal) i a partir del 5 d'abril en algunes llibreries selectes (us direm aquí on). El presentarem en viu el 9 d'abril a les 18 h en Can Verdaguer (Barcelona) i el 15 d'abril a les 18 h en la llibreria Bookman (Figueres). Si venen molt, prometem comprar-nos una casa a Andorra!


Ara en pre-venda, disponible a partir del 5 d'abril!



Maleïts Malparits, de Jacint Casademont i Jaume Fibla

Rústic grapat  - 12 pàgines - 14,8 x 21 cm - B/N i coberta a color
2,5 €

Som en Jacint Casademont (el sensual) i en Jaume Fibla (el sexy) i junts som els Maleïts malparits, el podcast de referència a la casa dels nostres progenitors. Acabem de publicar un còmic basat en el nostre programa. Dues historietes plenes d’aventures, acudits i sex-symbols.




 
 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada