11 de febrer 2021

Novetat de febrer de Còmics Roman: Reedició del primer volum de Fabi i Fedó.

Després d'aconseguir i superar l'objectiu de la campanya de micromecenatge a Verkami de la reedició del primer volum de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries titulat El mosaic i altres històries, que vam mencionar, per tal de sufragar part del cost de la impressió del còmic, en Carles Roman (Twitter) va posar fil i agulla per poder-lo imprimir i durant aquests dies, ja s'estan realitzant els enviaments arribant a les cases dels mecenes de la campanya amb les respectives recompenses.


 
Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries vol. 1: El mosaic i altes històries (Nova edició), de Carles Roman
Rústica - Cosit - 56 pàgines - 29,7 x 21 cm - Color
ISBN: 978-846087218-4
17€

El mosaic i altres històries és un recull de les primeres 8 historietes publicades a Cavall Fort d'aquesta parella d'entranyables emporitans. En Fabi és un militar d'origen romà, cap de pardals i de físic herculi. En Fedó és un artista i filòsof d'origen grec, escardalenc i sempre capficat en les seves cabòries. Ambdós son ciutadans emporitans i els acompanyen tota una colla de veïns de la vila amb qui compartiran les seves còmiques vivències quotidianes a la ciutat greco-romana.

Humor per a tots els públics en un marc històric ben documentat en els orígens de la comarca de l'Empordà.

 

També disponible Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries vol. 2: Una tragèdia espaterrant i tres comèdies colossals (març de 2019). 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada