13 de desembre 2020

Verkami per reeditar el primer volum de "Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries" d'en Carles Roman

En Carles Roman, autor de Drac Català, ha inciat una campanya de micromecenatge a Verkami per poder reeditar el primer volum de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries, la seva altra obra, titulat El mosaic i altres històries.  Vegem tot seguit els detalls de la campanya.

Nova impressió del volum 1 de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries: El mosaic i altres històries (segona edició millorada). 

El Mosaic i altres històries és un recull de les primeres 8 historietes publicades a Cavall Fort d'aquesta parella d'entranyables emporitans. En Fabi és un militar d'origen romà, cap de pardals i de físic herculi. En Fedó és un artista i filòsof d'origen grec, escardalenc i sempre capficat en les seves cabòries. Ambdós son ciutadans emporitans i els acompanyen tota una colla de veïns de la vila amb qui compartiran les seves còmiques vivències quotidianes a la ciutat greco-romana.

Humor per a tots els públics en un marc històric ben documentat en els orígens de la comarca de l'Empordà.

Imprès en offset a tot color. 56 pàgines. DinA-4 Coberta de 350g. Cartoné o tapa tova. Cosit.


Sobre les recompenses

Aquesta segona edició està corregida i també millorada en la seva impressió i enquadernació. A més a més de les correccions en el text també passarem de fer una impressió digital (on els colors sovint es disparaven i tendien a ser massa llampants) a una clàssica en offset i en lloc d'enquadernar-lo amb cola es farà cosit. El gramatge de les pàgines era massa alt en la primera edició i ara en faríem un de 135gr fent el còmic més manejable. Tot tal i com es va fer al segon volum de la col·lecció!

A continuació us mostrem les altres recompenses que també podeu aconseguir amb les vostres aportacions al projecte. Hem creat 9 packs diferents que podreu triar segons l'aportació que vulgueu fer i que més us convingui:

El segon volum de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empúries: Una tragèdia espaterrant i tres comèdies colossals!


Col·lecció de 4 punts de llibre o marcadors de pàgina (com vulgueu anomenar-los). 

Col·lecció de 6 làmines d'impressió digital en paper de qualitat fotogràfica de 300gr a DinA-4.

Totes elles representen alguna de les historietes de Fabi i Fedó, excepte la tercera que va ser un regal de jubilació per la secretaria de redacció de Cavall Fort.



Un dibuix original a tinta xinesa i aiguada signat i/o dedicat per l'autor. Mida 21x21cm.


Qui som


Soc el creador del Drac Català i de Fabi i Fedó, ciutadans d'Empuries. Estic publicant la meva obra en aquest segell que he anomenat Còmics Roman en volums de 56 i 64 pàgines a tot color des del 2016. Aquesta és la primera reedició del que va ser el primer àlbum oficial de la col·lecció. Ja estic preparant el següent, el tercer volum de Fabi i Fedó. I després li tocarà el torn al nostre superheroi, el Drac Català!!

Estimats mecenes, compto amb la vostra ajuda per tirar endavant aquests bojos projectes!


A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que aporteu els mecenes es destinaran a la impressió d'aquest primer volum esgotat ja fa dos anys des de la seva primera edició feta el 2016.

El cost de la impressió gira al voltant dels 2500€. Assolint aquesta campanya i sumant-li els meus estalvis es podrà finançar aquest projecte!

A més a més, amb el vostre suport doneu empenta al projecte en conjunt i incentiveu les següents entregues i noves creacions de Còmics Roman. Còmic independent, per a tots els públics i en català!

Calendari previst

Si el crowdfunding té èxit i s'arriba a la quantitat de 1600€ podré començar a repartir les recompenses en un parell de setmanes una vegada finalitzada la campanya. Tan de bo sigui així!

+ Info

Aquí teniu enllaços per descobrir més coses meves:

Seguiu-me a instagram: draccat

Coneixeu totes les meves novetats al meu blog: carlesroman (entre vinyetes i bafarades)

Subscriviu-vos al canal de Youtube: produccions nicinc

També soc a facebook

A twitter piulo poc però també!

Ep! Aquí podeu fer un petit tastet del còmic!

 

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada