01 d’octubre 2020

Novetat d'octubre d'Astiberri: Avni

Aquest octubre arriba el tercer còmic de la nova línia infantil i juvenil de còmic d'Astiberri: Avni. Animal veritablement no indetificat, de Romain Pujol i Vincent Caut.

 
A la venda el 8 d'octubre!

 
 
Avni,  de Romain Pujol i Vincent Caut
Col·lecció Txikiberri
Rústic amb solapes - 64 pàgines - 17 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-17575-86-1
10 €


Comença el curs! L’escola de primària d’Animalia acull els seus alumnes en el primer dia de classe i l’Avni busca el seu lloc entre els nous companys. Sembla un inici de curs clàssic, però l’Avni intriga els altres alumnes des del primer minut. No s’assembla a cap dels seus nous petits companys. No és com ells: no és un os, ni un ocell ni una tortuga. I què podem dir dels seus poders extraordinaris, que el converteixen en l’atracció del pati del col·legi, prenent el protagonisme a Lleó el camaleó? L’Avni és un “animal veritablement no identificat” i deixa a tothom desconcertat, commogut i seduït per la seva fantasia i singularitat. I si, al final, no fos més que un gran amic? Un nou petit heroi, simpàtic i amable.

Estructurats en aventures de dues pàgines, els guions aborden de manera senzilla temes tan rellevants com la diferència, el bullying o l’amistat. L’humor, per descomptat, és un element omnipresent i essencial en aquestes històries, que Vincent Caut il·lustra amb gran tendresa gràfica. Com a cirereta del pastís, el lector descobrirà al final de l’àlbum una pàgina doble en què podrà jugar amb l’Avni i els seus amics. La sèrie, publicada a França pels editors del reeixit Ariol, ja ha venut més de 40.0000 exemplars.

 

“Injecta en els més petits una dosi de bon humor, al ritme d'una composició estranya, fresca, divertida i intel·ligent.”

Planète BD

 

“Quan fulleges les primeres pàgines d’aquest llibre ja t’adones que no hi ha res de veritablement revolucionari: una escola amb el seu pati, una alegre colla d’amics, superpoders, algun trinxeraire per aquí, uns pares fantàstics per allà..., tots els ingredients clàssics de les sèries juvenils hi són presents. Però vet aquí que, a Avni, tot això funciona particularment bé, amb una simplicitat i una frescor sorprenents.”

Bodoï
Font: Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada