28 de setembre 2020

Novetat d'octubre de Bridge: Ullals

Com a novetat del pròxim mes d'octubre de còmic de Bridge Books, ens arriba Ullals de na  Sarah Andersen, la coneguda autora de Sarah's Scribbles, obra de la qual se n'ha publicat els seus tres volums: Créixer és un mite, Una magdalena feliç i Gats indòmits.



A la venda el 8 d'octubre!



Ullals, de Sarah Andersen
Cartoné - 120 pàgines - 17,5 x 21 cm - B/N
ISBN: 9788416670819
14,90 €

La nova sèrie de l'autora best-seller de Sarah's Scribbles.

Ullals és el nou projecte de la famosa il·lustradora Sarah Andersen, arriba a les llibreries aquest 2020. Els protagonistes seran un home llop i una vampir que surten junts. L'obra evoluciona amb la seva relació. Al principi no es coneixen i assistirem, a través d'escenes plenes d'humor, a com els dos s'esforcen per adaptar-se l'un a l'altre. Més endavant, ens mostraran com és el seu dia a dia com a parella, fins que finalment marxen a viure junts.

De l'autora de Créixer és un mite, Una magdalena feliç i Gats indòmits, amb més de 50.000 exemplars venuts. Una de les il·lustradores més importants del panorama actual, amb més de 3 milions i mig de seguidors a Instagram.

La nova sèrie de Sarah Andersen, una de les il·lustradores més importants del panorama actual, amb més de 3 milions i mig de seguidors a Instagram.

Sobre l'autor

Sarah Andersen és il·lustradora i dibuixant de còmic, graduada a l'institut Artístic de Maryland. Viu a Brooklyn i, amb només 23 anys, ha fet del seu semiautobiogràfic personatge una de les sensacions de més èxit a les xarxes. la il·lustradora d'una nova generació.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada