14 de maig 2020

Novetat de maig d'Astiberri: Claude i Morino 1. La maledicció

Després d'anunciar-se a mitjan febrer la nova línia de còmic infantil i juvenil d'Astiberri, aquest maig arriba el seu primer còmic: el primer volum de Claude i Morino titulat La maledicció, d'Adrien Albert. Recordem que inicialment la seva sortida estava planejada pel 19 d'abril però les circumstàncies sanitàries van obligar ajornar la seva sortida. Ara finalment si tot va bé el tindrem disponible el pròxim 28 de maig.


A la venda el 28 de maigClaude i Morino 1. La maledicció,  d'Adrien Albert
A partir de 6 anys
Col·lecció Txikiberri
Cartoné - 72 pàgines - 22,5 x 18 cm - Color
ISBN: 978-84-17575-83-0
14 €

Com s’han conegut? Molt senzill. En plena nit, com de costum, en Morino va a fer pipí per la trapa especial de la seva rulot. Però aquesta vegada, el pipí d’infusions cau sobre un petit esquelet enterrat a sota i el desperta. Es diu Claude, és d'un color verd ben agradable, sent curiositat per tots els detalls de la vida sobre la terra que ha oblidat, i agafa afecte a en Morino, que acaba trobant-lo una mica enganxós. Amb tot, com més intenta desfer-se’n, més indispensable es converteix en Claude.

Amb aquest esquelet encantat a l’esquena, el jove brau ha de demostrar paciència, pedagogia, però també coratge i enginy per afrontar l’allau d’aventures que els espera. En Claude i en Morino aprendran a respectar-se i a ajudar-se mútuament, de manera que transformaran la limitació en una increïble amistat. Els personatges desprenen humor i tendresa, i Adrien Albert aconsegueix crear una història completament creïble amb un pipí maleït, un esquelet addicte a les infusions i fins i tot uns musclos que canten versos de Baudelaire!…


“La vivacitat i l’humor del relat estan en consonància perfecta amb les il·lustracions. Et deixes portar pel vent de l’absurd, t’emociona la necessitat que tenen l’un de l’altre”.
Art Stram Gram

“Segueixes amb un plaer indissimulat les aventures estrafolàries d’aquest tàndem antagonista i complementari alhora. Les situacions ridícules se succeeixen i no pots parar de riure. (...) Una joieta per descobrir a partir de 6 anys”.
Ricochet

“És sorprenent, original, absurd i divertit. Tot a través d’un dibuix digital clar i llegidor, molt simpàtic. En Claude i en Morino: un llibre per a joves molt bonic, divertit i estrafolari. El recomanem vivament”.
ComixtripFont: Astiberri

1 comentari: