27 de maig 2020

Novetat de maig d'Andana: L'era d'aquari

Com a novetat de maig d'Andana Editorial ens arriba L'era d'aquari d'en Jordi Peidró, sent el II Premi València de Novel·la Gràfica de la Institució Alfons el Magnànim.

  Ja la venda (20 de maig)!

 
L'era d'aquari, de Jordi Peidró
Col·lecció: Novel·la Gràfica
180 pàgines - 21 x 28 cm
ISBN: 978-84-17497-67-5
17,90 € 
 
He fet quaranta anys.

Anant-me molt bé les coses, he sobrepassat la meitat de la meua vida i, encara que en mirar cap arrere em trobe satisfet, no deixe de pensar en els somnis que en algun moment vaig tindre i que potser no podré realitzar.

II PREMI VALÈNCIA DE NOVEL·LA GRÀFICA

Àlex està entrant en la crisi dels quaranta. Com per a molts altres de la seua generació, la infància d’'Àlex va estar envoltada de llibres, cinema i còmics que el traslladaven cada setmana a un món d'emocions i d'aventures. Ara, quan acaba de creuar la meitat de la seua vida, enyora aquells còmics i aquelles pel·lícules de Howard Hawks o de John Ford que tant l'entusiasmaven.

Àlex ha pres una decisió que el seu entorn no acaba d’'entendre: emulant al Corto Maltès, ha decidit emprendre un viatge en solitari en el mític tren Transsiberià.

L'’era d’'aquari, de tints autobiogràfics, és la història d’'un viatge exterior per Rússia, Mongòlia i la Xina; i d'’un viatge interior pels sentiments i els records del protagonista.
 
Com diu Àlex: tragèdia? Comèdia? Tot a l'’uníson? Què és la vida, si no?Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada