12 de febrer 2020

La nova col·lecció de còmic infantil d'Astiberri arribarà en català

Astiberri presenta la seva nova colecció de còmic infantil i juvenil


Durant gairebé vint anys Astiberri ha estat una editorial orientada al públic adult, encara que en el seu catàleg sempre han estat benvingudes obres per a altres lectors, com les sèries Bone de Jeff Smith, Luces nocturnas, de Lorraine Alvarez, o Wáluk, d'Ana Miralles i Emilio Ruiz. El 2020 s'han llançat ampliar la família i fer-li més espai al còmic infantil i juvenil en el seu catàleg.

Astiberri vol construir una col·lecció bonica, divertida i única, amb obres d'autors estrangers i espanyols que transmetin els valors per créixer millor i la diversió per estimar la lectura. Per això durant el seu primer any de vida aquesta col·lecció pensarà en els primers lectors, amb la intenció que segueixi madurant a mesura que aquests nens i nenes vagin fent anys.

La col·lecció s'estrenarà el març de 2020 amb Claudio y Morino 1. La maldición, d'Adrien Albert. Aquest còmic, recomanat per a lectors i lectores a partir dels 6 anys, explica la història d'un jove toro que vol passar unes vacances tranquil·les, però desperta sense voler a un esquelet que no el deixa en pau durant el seu viatge a la costa. Un títol sorprenent, divertit i tendre que continuarà en un segon volum que sortirà a la venda el 2021.

Durant els mesos vinents vindran molts altres títols: Uxío, de Martín Romero, que serà la primera obra de la col·lecció signada per un autor espanyol, Tigresa contra pesadilla, d'Emily Tetri, i Avni, de Romain Pujol i Vincent Caut.

Tots aquests títols es publicaran simultàniament en castellà, basc i català.

Astiberri anirà informant de totes les novetats. Si voleu assabentar-vos de tot i veure continguts exclusius de la col·lecció, podeu seguir l'editirial a Instagram al seu compte @astiberri.infantil.







Font: Astiberri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada