28 de gener 2020

El Magnànim convoca els premis València i València Nova de 2020

El termini de presentació de les obres d'assaig, narrativa, poesia i novel·la gràfica serà fins al 31 de març


Punxa l'enllaç per a enviar-nos la teua obra: Presentació d'originals
Bases de la convocatòria dels premis València 2020: Bases Premis 2020

http://www.dival.es/sites/default/files/images/PREMIS%20VALENCIA%202020.jpgJa està obert el termini de presentació als premis València i València Nova de 2020 que convoca la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. La convocatòria va ser publicada al Butlletí Oficial de la Província de València el passat dijous 16 de gener i estableix com a data límit de presentació d’obres el 31 de març de 2020 de manera telemàtica. El disseny dels cartells d’aquesta convocatòria és obra de Verónica Fabregat.
 
Els premis València es divideixen en les modalitats de narrativa en valencià i en castellà, poesia en valencià i castellà, assaig i consoliden la modalitat de novel·la gràfica, introduïda en 2018, que a diferència de la resta, pot ser d’autoria col·lectiva i s'atorga a un projecte del qual s'ha de presentar un dossier amb un mínim de 16 pàgines acabades, acompanyades del guió detallat de la totalitat de l’obra, d’un mínim de 3 pàgines. Enguany, en ambdós premis, el termini de presentació de les obres és més ampli respecte a la passada convocatòria i a més, la categoria València Nova manté l’ampliació de l’edat dels participants a 35 anys inclusivament, tal com es va estipular en 2019. Els diferents jurats, formats per persones de reconegut prestigi i trajectòria es reuniran per deliberar i emetre veredicte el 28 de maig, presidits, amb veu però sense vot, per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.
La concessió dels guardons comporta la publicació de l’obra, un quadro original de l’artista Manuel Boix i un premi en metàl·lic de 12.000 euros en les modalitats de narrativa i assaig, de 7.500€ en les de poesia i de 8.000 € en la de novel·la gràfica. Pel que fa a la categoria de València Nova, els premis, a més de la publicació de l’obra i l’obra de Boix, són de 5.000€ en narrativa i assaig i 3.000€ en poesia. El premi d’assaig serà publicat directament pel Magnànim, mentre que Bromera editarà els llibres en valencià (poesia i narrativa), Versátil ho farà amb els premis de narrativa en castellà, Hiperión s’ocuparà dels premis de poesia en castellà i finalment l'obra premiada en la modalitat de novel·la gràfica serà publicada per Andana.
 
Inscripció telemàtica



Informació aportada per Jaume Tugores   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada