19 de desembre 2019

Novetat de desembre: Quatre Barres

Aquest desembre, arribarà a les nostres mans un altre còmic que s'ha portat a terme gràcies a una campanya de micro-mecenatge a totSuma: Quatre Barres d'en Frank Calicó.

Segons han informat a través de les seves xarxes (Twitter i Facebook), ja han portat a terme els enviaments als mecenes de la campanya.
 
 
Quatre Barres, de Frank Calicó
Tapa nacrada  - 80 pàgines - 16,5 x 24 cm - Color
Paper estucat mat de 130gr.


Quatre Barres és una novel·la gràfica que relata la llegenda de Guifré el Pelós (840 - 897) com mai abans s’havia fet, reinterpretada a partir de fets històrics i personatges reals, però amb dosis de ficció. El còmic ens fa reflexionar sobre conceptes com la independència i el mateix concepte de "nació".

Creada per l’il·lustrador i escriptor català Frank Calicó, es tracta d’una nova versió del mite de les quatre barres plena de sorpreses, acció i èpica.

En les 80 pàgines de Quatre Barres s’explora aquesta aventura èpica inspirada en el fabulós còmic 300, de Frank Miller. Hi trobarem en Guifré i el seu poc conegut germà Miró el Vell, amb els seus dubtes i contradiccions, i les seves lluites ferotges i cruentes contra els musulmans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada