02 de novembre 2019

35a Mostra del Còmic de Cornellà de Llobregat

35 anys de Còmics a Cornellà

Cornellà es converteix en la ciutat del còmic entre el 4 de novembre i l'1 de desembre. Podreu gaudir de multitud de propostes, principalment exposicions, però també tallers i activitats en centres cívics, instituts, biblioteques, mercats, etc. El Castell acull, com és tradicional, l'exposició i lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Còmics d'aquest any, que s'inaugura el divendres 8 de novembre.

Jaime Martin, autor d'obres com a “Sangre de barrio” o “Jamás tendré 20 años” rebrà el premi Ivà a la seva trajectòria professional. El Concurs, que compta amb un important reconeixement nacional, ha passat de premiar dos a tres categories d'edat per a fomentar la participació dels més joves. Ha augmentat la participació d'autors locals i també destaca l'alta participació femenina.

VISIONS DE LA GUERRA CIVIL EN CÒMIC
Del 3 de novembre al 15 de desembre
Museu Palau Mercader

Els autors de novel·les gràfiques Josep Salvia (“Cisco: una guerra, un país, un hombre”), Pablo Durá i Carlos Esquembre (“La brigada Lincoln”) i Fernando Llor i Rafael Vargas (“La pieza”) presenten la seva visió d'alguns episodis significatius i excepcionals de la Guerra Civil espanyola, en el 80 aniversari de la seva finalització. El 3 de novembre a les 12 h es realitzarà una visita guiada.

 

  Consulta a l'agenda les activitats de la Mostra del Còmic 2019
  Descarrega el programa de la Mostra del Còmic 2019
  Facebook: ComicsCornella


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada