02 d’octubre 2019

Ryota-H, il·lustrador de "La ira de Bahamut: Twin Heads", confirma la seva presència al 25 Manga Barcelona

Falta menys d'un mes per a que comenci la celebració del 25 Manga Barcelona i sembla que la confirmació de nous convidats no cessa. És el cas de Ryota Hayatsu, que sol respondre com Ryota-H en el món de la il·lustració i l'animació. Ryota-H és el responsable del dibuix de mangues com Ignite Eight o La ira de Bahamut: Twin Heads, títol basat en el popular joc de cartes de Cygames, i que publica a Espanya Ediciones Babylon. També ha participat en el disseny del joc de cartes de La ira de Bahamut.


ryota-h.jpg
La trajectòria de Ryota-H ha estat molt prolífica. Va començar com a animador en Gainax on va treballar a Tengen Toppa Gurren Langan (2007) i Shikabane Hime (Corpse Princess) (2008). El 2014 va participar en la sèrie animada de Tokyo Ghoul, realitzant part del disseny, a la qual li va seguir el 2016 Tokyo Ghoul A. Com a il·lustrador va participar en l'anime Little Witch Academia  (2017). També ha realitzat animacions per a màquines de pachinko.

Per descomptat, també ha treballat com a autor de manga en diferents títols. Va debutar el 2013 a la revista Comic Gum de l'editorial Wani Books amb l'obra Arcadia. Tres anys més tard, treballaria a la revista Cycomics del desenvolupador de videojocs Cygames amb l'adaptació del joc de La Ira de Bahamut: Twin Heads, sèrie de 3 volums que va comptar a més amb una sèrie animada i que serà publicat per Ediciones Babylon just abans del esdeveniment. Aquest mateix any, debutaria com a il·lustrador de novel·les lleugeres amb The Chronicles of a Lost Man in His Forties Founding a Nation, novel·la escrita per Souhei Mikawa, editada al Japó l'editorial Gentosha. Les seves col·laboracions també arriben al món dels videojocs, treballant com a il·lustrador en franquícies tan destacades com Fate/Grand Order i Revolve 8 de SEGA.

Ryota-H tindrà tot un seguit d'activitats, a banda de les esperades sessions de signatures al 25 Manga Barcelona, ​​entre elles una trobada amb els fans el divendres i dissabte, a més d'una master class el diumenge 3 d'octubre. Podeu seguir a Ryota-H en el compte de Twitter @Ryota_H i al web http://rakugakijikan.ninja-web.net. Autor convidat en col·laboració amb Ediciones Babylon.



Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada